Mert Şenel Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Susamam adlı şarkıda yer almasıyla ve Şaraplar ve Kadınlar isimli şarkı ile çıkış yapmasıyla merak edilen isimlerden olmayı başaran başarılı rapçi Mert Şenel kimdir ? hakkında tüm merak edilenleri sizlerle paylaşıyoruz.

mert senel kimdir nereli kac yasinda

Şaraplar ve kadınlar, Aşk oyunu, Gözümde büyüttüm, Yeminim var, Bu kaçıncı yanışım, İki Sınır, Gri, Katilim ol, Özgürlük parkı gibi parçaları vardır. Mert Şenel nereli ? Aslen İstanbul’ludur 1 Ocak 1995’de İstanbul’da doğmuştur. Sokrat ST ile birlikte seslendirdiği parçalar vardır. Şanışer konserlerinde kendisi de katılıp şarkı söylemektedir. Birçok insan görünüş olarak Şanışer’e benzetip onun yolunda gittiğini belirtse de kendisine özgü bir tarzı bulunmaktadır.

Çocukluk yıllarından bu güne kadar Hip Hop kültürüne olan hayranlığı, onu bu serüvene sürüklemiş ve 2006 yılında ilk demosunu kaydetmiştir. 2018 yılında Sokrat St’nin “Grafomani” isimli albümünde “Bu kaçıncı Yanışım” isimli düet ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Geniş kitlelerle buluşması ise 2019’da yayınlanan “Şaraplar ve Kadınlar” isimli teklisi ile olmuştur. Mert Şenel’in “Katilim Ol” isimli şarkısı 2020 Kasım ayında Sony Music etiketiyle yayımlanmıştır.

Instagram hesabı mertsenel şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir