La Casa de Papel’den Muhteşem Final

La Casa De Papel’in izleyicilerine veda ettiği finali dün itibariyle Netflix’te yayınlanmaya başladı.

Dizinin final bölümlerinde zor bir duruma düşen Profesör, altınları ve daha da önemlisi ekibini bankadan çıkarmak için zamanla yarışırken son derece büyük riskler almak zorundadır. Bu sezonda, Profesör (Alvaro Morte), “Son birkaç saat içinde çok önemli insanları kaybettim ve bu soygun için başka kimsenin ölmesine izin vermeyeceğim.” der ve ekibi rahatlatır. Tokyo’nun (Ursula Corbero) ölümünün ardından düşman, İspanya Merkez Bankası’nın içindeki ekip için her zamankinden daha tehlikelidir.

20211203 la casa de papel final

La Casa de Papel final bölümünde neler oluyor?

Dizinin finali ile ilgili spoiler vermek istemiyoruz. Daha çok yeni izleyici karşısına çıkan final bölümü kesinlikle izlenmeyi hak ediyor. Soluksuz izlenecek bir final sizleri bekliyor. İlk sezonların verdiği tadı son sezonda alamadığını söyleyen izleyiciler çok olsa da kesinlikle efsane diziler arasında yer bulan bir dizi olarak tarihe geçti. Artık başka bir bölüm yayınlamamak üzere ekranlara veda edildi.

Netflix’in Twitter hesabından ise karakterleri fotoğrafları paylaşıldı. Paylaşılan fotoğraflara da “Doya doya bakıyorum, son bir kez hepinize” mesajı eklenmesi dikkat çekti. Böyle yazılması karakterlerden bazılarının öldüğü şeklinde yorumlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir