Hande Ataizi’nin Tırnakları

Ünlü oyuncu Hande Ataizi, Kanal D’nin beğeniyle izlenen dizisi Camdaki Kız’daki performansıyla göz önüne gelmeye devam ediyor. 48 yaşındaki Ataizi güzel fiziği ve bakımlı olması sebebiyle dikkatleri çekiyor. Ancak dizide tırnaklarına yakın çekim yapıldığında izleyenler çok şaşırdı. Çünkü böylesine bakımlı bir kadının bu kadar bakımsız tırnaklara nasıl izin verdiği merak edildi. Camdaki Kız dizisinde Cana’nın poğaça yerken yakından çekilen tırnakları, bir manikür yaptırmanın bu kadar zor olmadığını düşündürdü. Birkaç yıl önce verdiği röportajda tırnaklarını yeme alışkanlığı olduğunu söylese de televizyondaki görüntü pes dedirtti.

hande ataizi tirnaklari
Hande Ataizi’nin Tırnakları

Hande Ataizi Kimdir? Yaşı, Nerelidir?

Hande Ataizi 2 Eylül 1973, Bursa doğumludur. Türk oyuncu ve sunucudur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. 1996 yılında ‘Mum Kokulu Kadınlar’ filmiyle ünlenmiş ve daha ilk filminde gösterdiği oyunculuk performansıyla ‘Altın Portakal En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü almıştır.

Hande Ataizi, Cem Davran’la birlikte pek çok dizi, film ve şov programı projesinde yer almış sanat dünyasının önemli ikililerinden olmuşlardır. Ataizi, 2002’de Cem Davran’la birlikte sunduğu İki Kere Kiki programında, manken Sevda Demirel’in tokat atmasıyla yine çok uzun süre magazin gündeminde baş sırada yer almıştı.Özellikle, estetikli burnunu gazetecilere göstermemek için bulunduğu mekanın tuvaletinden kaçmaya çalışırken görüntülenince magazin gündemini uzun süre meşgul etmişti.

handeataizi camdakikiz

Sinema ve dizilerdeki oyunculuğunun yanı sıra pek çok televizyon gösterisinin de sunuculuğunu yapmıştır. Özel Hayatlar adlı tiyatro oyununda Cihan Ünal ile oynamıştır.Bir dönem, TNT’de yayınlanan Dest-i İzdivaç’ı sunmuştur. 2012 yılında Star’da yayınlanan Benzemez Kimse Sana adlı yarışmada program da jüri üyeliği yapmıştır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir