Bekaret Korsesi Ne Demek?

Kanal D’de yayınlanmaya başlayan Camdaki Kız dizisi ile bekaret korsesi gündeme geldi. Önceleri bekaret kemeri kavramı bilinirken, diziyle birlikte korse de merak edildi. Bekaret kemeri, tarihsel olarak kadın ve erkekleri cinsel ilişki ve tecavüz gibi hadiselerden korumak amaçlı olarak icat edilmiştir. Şehir efsanelerine göre bekâret kemerleri Haçlı Seferleri sırasında cinsel aktiviteyi önlemek için kullanılmıştır. Bir şövalye Kutsal Toprakları kutsal bir savaş için terk edip gittiğinde, onun eşi kendisine olan sadakatini göstermek için bu kemeri giyer.

bekaret korsesi

Camdaki kız dizisindeki bekaret korsesi

Kadını aşağılayan bir iç çamaşırı olan bekaret korsesi, arka kısmından kurdele ile bağlanıyor. Kişi, bu korseyi kendi kendine açamıyor. Düğümü yapan kişi, gün boyunca kızının bekaretinden emin oluyor. Dizide Nalan’ın başına bir şey gelmesini istemeyen annesi, her sabah ona bu korseyi giydiriyor ve her akşam da çözüyor. Gün içinde tuvalete gitme ihtiyacı duyulsa bile eve gelmeden bu ihtiyaç giderilemiyor.

tamboykorse

Vücudu sıkı saran korse, aynı zamanda fazla kiloların düzgün görünmesini de sağlıyor. Birçok markaya ait tam boy korse modellerine internet üzerinden ulaşabilirsiniz.

Camdaki kız dizisi sevenleri için hazırladığımız diğer konulara göz atmayı unutmayın.

https://www.kadinbakisi.com/camdaki-kiz-nalanin-annesi-neden-boyle-davraniyor/29746/
https://www.kadinbakisi.com/camdaki-kiz-nalan-neden-korse-giyiyor/29757/
https://www.kadinbakisi.com/camdaki-kiz-dizisindeki-sema-kim/29775/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir