Yüz Şekillendirme Kırışık Engelleme Yüz Korsesi İşe Yarıyor Mu?

Piyasada yüz şekillendirme kırışık engelleyici yüz maskesi olarak satılan bandaj, kullanıcılar tarafından çok ilgi görüyor. Son olarak Netflix’in orijinal dizisi olan Uysallar’da Songül Öden de bu kırışıklık engelleyici maske ile dolaşıyordu. Yüzü sıkıca saran bandaj sayesinde kırışıklıkların giderilerek yüz hatlarının yeniden şekillendirileceği söyleniyor. Birçok e-ticaret sitesinde çeşitli fiyatlarla satılan korseye ulaşmak çok kolay. Hiçbir cerrahi işlem gerektirmeden estetik duruş vaad ettiği için, oldukça uygun fiyata satıldığı için müşteriler birer ikişer satın alıyorlar. Estetik uzmanları bu korsenin işe yarayıp yaramadığı konusunda fikir beyan etmediler.

 Bu korsenin, yüzünüzdeki kan dolaşımını hızlandırdığı söyleniyor. Yanak, boyun ve çene kaslarını geriyor. Bu yüz şekillendirici bandaj korseyi düzenli bir biçimde kullandığınız takdirde kısa bir süre için yüzü şekillendirdiğini iddia ediyorlar.

uysallar songul oden

Yüz korsesi nasıl kullanılır?
Yüz yıkandıktan sonra tüm yüzü kaplayacak şekilde yüz şekillendirici bandaj yüze düzgün bir şekilde, katlanmadan takılır. 15-30 dk arası bekledikten sonra yüzden çıkarılıp ılık su ile tekrar yıkanır. İsteğe göre tüm gece kullanılabilir. Düzenli kullanım gerektirir.

yuz sekillendirme korsesi ise yariyor mu 1

Yüz gerdirme korsesi olarak bilinen bandaj yüz bantlarının yüzü incelttiği söyleniyor. Özellikle gece uyurken kullanılan bu yüz korsesi, yüzün V şeklinde ve daha ince görünmesini sağladığı söyleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir