Şahan Gökbakar Eşcinsel Mi, Gay Mi İddialar Doğru Mu?

Ünlü oyuncu Şahan Gökbakar hakkında öyle bir iddia ortaya atıldı ki birçok kişi bunun doğru olup olmadığını merak etti. Twitter hesabını aktif olarak kullanan oyuncu, zaman zaman hararetli twitler atarak bazı kişileri kendine düşman edinebiliyor. Belki de bu nedenle olsa gerek, kendisi hakkında Şahan Gökbakar eşcinseldir, gaydir veya homoseksüeldir şeklinde iddialar ortaya atıldı. Son olarak Kızılay Başkanı Kerem Kınık’ı suçlayan twitlerinden sonra şimşekleri iyice üstüne çeken Gökbakar, böylesi bir ithamla gündeme gelmeyi başardı.

sahan gokbakar

Şahan Gökbakar Kerem Kınık’ın “Sahaya gel” ifadesine karşılık “Kerem bey, afet bölgesine hizmet etmek, sahada olmak benim işim değil, senin işin. Ben maddi ve ayni yardım yapıyorum, çocuk okutuyorum.” ifadelerine yer verirken ‘Recep İvedik’ göndermesine ilişkin ise “Recep Ivedik’e gelince! Eğer gerçekte olsa ve senin afette çadır sattığını duysaydı varya offf!! anladın sen onu… Onurlu ol, Istifa et!” dedi.

Şahan Gökbakar Eşcinsel Mi, Gay Mi İddialar Doğru Mu?

Şahan Gökbakar, 22 Ekim 1980 tarihinde İzmir’de doğdu.  Türk komedyen ve oyuncu, Recep İvedik tüm serilerinin yapımcısı, senaristi, oyuncusudur. Selin Ortaçlı ile evli olan Şahan Gökbakar’ın Deniz Efe adında bir oğlu, Ela isminde bir kızı bulunmaktadır. Görünüş ve yaşayış itibariyle Şahan’ın farklı türde cinsel eğilimleri olduğu iddialarının doğru olmadığı düşünülmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir