Yılın En Şanslı Günü Olan Bugünü Değerlendirin

Bugün Sirius ile güneşin kavuşma günü. Bugün dünyanın en şanslı günü olarak kabul ediliyor ve edilen tüm dualar kabul oluyor. Ezoterik öğretilerde genellikle köpek, kurt, çakal biçiminde simgelenen Sirius sabit yıldızı, Alpha Canis Major takım yıldızında yer alır. “Kutsal yıldız” olarak da bilinmesi ile birlikte bu önemli gün şans ve mutluluk günü olarak kabul edilir ve senede bir kez gerçekleşir. Çoğu uygarlık Sirius Güneş Kavuşumu’nun olduğu günü yılın en şanslı günü olarak kabul eder.
Sirius astrolojide güç, şans, mutluluk ve Tanrısal iradenin insanlar üzerindeki etkisini gösterir ve 72 yılda 1 derece ilerleme yapar. Bugüne Sirian günü denilmektedir. Bu zamanda gelecek ile ilgili planlar yapmak, dua etmek, dilek dilemek ayrıca kalıcı olmasını istediğiniz işlerinizi başlatmak için uygun bir zamandır.

sirius

SİRİUS GÜNEŞ KAVUŞUMU NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

6 Temmuz 2021 saat 08.09’da kavuşum açısı gerçekleşti. Bu kavuşum 5-6-7 Temmuz 2021 tarihleri arasında etkili olacak. Bugüne Sirian günü denilmektedir. Bu zamanda gelecek ile ilgili planlar yapmak, dua etmek, dilek dilemek için uygun zamanlardır. Kalıcı olmasını istediğiniz işlerinizi başlatmak için uygun bir zamandır.

Sirius yıldızı Kur’an-ı Kerim’de şu şekilde geçer:
Sirius Kuran’da Şi’ra yıldızı olarak geçer. 53. sure olan Necm (Yıldız) suresinin 49. ayeti ve meali.

“ve muhakkak ki Şi’ra yıldızının Rabbi de O’dur.”

Sirius (Şi’ra) yıldızının Kuran’da Rabbimiz tarafından zikredilmesinin önemli bir anlamı vardır. Sirius (Şi’ra) yıldızı görünür kadiri bakımından gökyüzündeki en parlak yıldız olup Canis Major takımyıldızındadır. Bize 8,6 ışık yılı uzaklıktadır. Orion takımyıldızının yanında çıplak gözle rahatlıkla görülebilir. Eski dönemlerde insanlar parlaklığı nedeni ile bu yıldıza tapmışlardır. Günümüzde bile bu yıldıza tapan kavimler vardır. Ayette bu yıldızın Rabbi’nin de Allah olduğu belirtilmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir