Tugay Gök Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Youtube üzerinde birçok videosu ile gündem haline gelen ve merak edilen isimlerden olan Tugay Gök kimdir ? hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

tugay gok kimdir nereli kac yasinda

Tugay Gök kaç yaşında ? 2022 yılı itibariyle 28 yaşındadır. 17 Ekim 1994 terazi burcudur. Tugay Gök nerede yaşıyor sorusunun cevabı çok merak ediliyor ve İstanbul’da yaşayan Tugay Gök, Youtube ve sosyal medya fenomeni haline gelmiştir. Adana’da yaşadığı sanılsa da şuanda İstanbul’da yaşamaktadır. Youtube kanalı bulunmakta olup 2.87 milyon üzerinde aboneye sahiptir. Eşinin ismi Nilay Gök’tür. 1.74 boyunda ve 53 kilodur. Ayaz Gök isminde çocukları olmuştur. Tugay Gök nereli ? kendisi aslen Adana’lıdır.

Youtube’a ilk olarak 15 Kasım 2012 tarihinde başladı ve zamanla popüler hale gelmeyi başardı. Şuanda ise 2,87 milyon üzerinde aboneye sahiptir. Kanaldaki toplam görüntülenme sayısı ise 619.270.510 üzerine çıkmıştır.

Youtuber Tugay Gök’ün kanalına @TugayGök hesabından ulaşabilirsiniz. Instagram hesanı da Tugaygok şeklindedir. Kendisi hakkında merak ettiklerinizi ve bildiklerinizi yorumlar kısmında herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir