Stil Sahibi Olduğu Kadar Rahat Olan Koltuk Modelleri

Stil Sahibi Olduğu Kadar Rahat Olan Koltuk Modelleri

Salt estetik baz alınarak tasarlanan mobilyalar, stil sahibi ve şık bir görünüme sahip olsalar da arzu edilen kullanım konforunu sunma konusunda yetersiz kalabiliyor. Fakat bu durumdan yola çıkarak stil sahibi koltukların rahat olmayacağını söylemek de doğru olmaz. Ergonomi, konfor ve fonksiyonelliğin en az stil kadar önemli olduğunu düşünen İder Mobilya, görünümünden ve kullanımından sonuna kadar keyif alacağınız koltuk modelleri tasarlıyor. Yalın, özgün ve çağdaş çizgiye sahip tasarımlarını, kaliteli malzeme ve özenli işçilikle bir araya getiriyor. Saatlerce içine gömülmek isteyeceğiniz kadar rahat ve stilinizi yansıtan şıklıkta koltuk tasarımları, İder Mobilya koleksiyonlarında öne çıkıyor.

Demre Koltuk Takımı

Kendi Koltuk Takımınızı Oluşturun

Tüm ailenin bir araya geldiği ve yakın arkadaşların, önemli misafirlerin ağırlandığı salonlarda kullanılan koltukların şık olması ve göz zevkinize hitap etmesi elbette önemli. Ama bu koltuklarınızı seçerken konfordan ödün vermeniz gerektiği anlamına gelmiyor. Tamamen kendinize özgün bir dekorasyon stili oluşturmak isterseniz standart koltuk takımı modelleri yerine birbirinden farklı renk, desen ve stillerde koltukları bir araya getirebilirsiniz. Gerekirse yerinde deneyerek konforundan ve kalitesinden emin olduğunuz üçlü koltuk ve ikili koltuk modellerini farklı berjer tasarımlarıyla kombinleyebilirsiniz. Rustik detaylar barındıran üçlü koltuk, modern bir ikili koltuk ve iki tane de çarpıcı renk, desen ve tasarıma sahip tekli koltuk modeli ile kendi özgün koltuk takımı kombinasyonu yaratabilirsiniz.

Perra Koltuk Takımı

Küçük Bir Okuma ya da Dinlenme Köşesi Yaratın

Zarif bir sehpa ve konforlu tekli koltuklar yardımıyla salonunuzun bir köşesini okuma ya da dinlenme köşesine dönüştürebilirsiniz. Salonunuzdan görünen muhteşem manzaraya nazır bir okuma köşesi oluşturmayı ya da televizyondan uzak bir sohbet köşesi hazırlamayı düşünüyorsanız, diğer mobilyalarınızla uyumlu tekli koltuk modelleri ile arzu ettiğiniz alanı hazırlayabilirsiniz. Kompakt formlarda bir orta sehpa, sohbet esnasında tüketeceğiniz içecek ve atıştırmalıklar için size alan kazandırıyor. Kapitone detaylarla süslü berjer modelleri, yüksek arkalıkları sayesinde üstün konfor sunuyor. Berjer seçiminde yosun yeşili ve bordo gibi zıt renkleri bir arada kullanarak kontrastların şıklığından yararlanabilir, koltuklardan birinde ya da minderlerde düzensiz geometrik desenleri tercih ederek güncel dekorasyon trendlerini evinize taşıyabilirsiniz. Hazırladığınız alanı biraz daha kişiselleştirmek için örme battaniyelerden, sanat eserlerini andıran dekoratif objelerden destek alabilirsiniz. Dilerseniz bu özel alanı salonun geri kalanından görsel olarak ayırmak için duvarı farklı renkte boyayabilir ya da duvar kağıtları ile farklı bir stil yaratabilirsiniz.

Priene Koltuk Takımı

İşlevselliği Konforla Buluşturun

Geniş arkalıkları ve kol bölümleriyle üstün konfor sunan kapitone detaylı koltuk modelleri, klasik tasarımın zarafetini evlerinize taşıyor. Yatak olarak da kullanılabilen ve misafirlerinize evlerindeki konforu aratmayan koltuk modelleri, işlevsellikleriyle de beğeni topluyor. Yalın tasarım çizgilerine sahip koltuk takımı modelleri ise modern tasarımlarından hoşlananların zevkine hitap ediyor. Koltuk takımı tercihiniz, ister klasik ister modern tasarımlardan yana olsun oturma alanında kullanılan sünger ve elyaf malzemelerin kalitesine ve yay sistemine dikkat ederek uzun yıllar kullanabileceğiniz, konforlu seçimler yapabilirsiniz. Oturma bölümünde elastik kolon bulunan modelleri seçerek ahşabın verdiği rahatsızlığı engelleyebilirsiniz. Salonunuz yeteri kadar genişse üçlü koltuk, ikili koltuk ve tekli koltuk modellerini istediğiniz sayıda kullanarak alternatif oturma alanlarını artırabilirsiniz.

Bolera Koltuk Takımı

Evinizin her köşesi için farklı zevklere ve ihtiyaçlara hitap eden tasarımlar sunan İder Mobilya’ nın geniş ürün yelpazesi sizi mutlu edecek alternatifi kolayca bulmanızı sağlıyor. Markanın çağdaş koltuk takımı tasarımlarına evinizde yer vermek için koleksiyonlara göz atabilir, beğendiğiniz modelleri hemen sipariş ederek şıklığı ve konforu bir arada yaşayabilirsiniz. Koltuk modelleri ve stil sahibi mobilya ürünleri için https://www.idermobilya.com/tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Arinna Koltuk Takımı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir