Rapçi Güneş Taşkıran Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Uzi ile birlikte Dua isimli şarkıya imza attıktan sonra çok fazla merak edilen isimlerden olayı Rapçi Güneş Taşkıran kimdir ? hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

rapci gunes taskiran kimdir nereli kac yasinda

Rapçi Güneş Taşkıran kaç yaşında ? 2022 yılı itibariyle 23 yaşındadır. 1999 yılının Aralık ayında doğmuştur. Dikkat çekici tarzıyla farklılık yaratan Güneş’in boyunun 170 civarlarında olduğu bilinmektedir. Kendisi için hayattaki en önemli değerlerinin başında müziğin geldiğini söylemektedir. Bazı konuşmalarında da müzik için hayatını değiştirdiğini ifade etmektedir.
Bir süredir MOB Entertainment ile çalışan yapan Güneş “Dua“ isimli parçasıyla da gündeme bomba gibi düşmeyi başarmıştı. Bilindiği üzere parça ilk çıktığı günlerde değil daha sonraki zamanlarda hit olmayı başarmıştır. Rapçi Güneş Taşkıran Nereli ? İstanbul doğumlu olup İstanbul’lu olduğu biliniyor.

Güneş, MOB isimli oluşum içinde birçok rapper ile ortak çalışmalar içinde de bulunmaktadır. Genç rapçi Dua şarkısı ile çıkan bu başarıyı sürdürmek istemektedir. Rap soul, trap gibi müziklerle ilgilenen Güneş’in en sevdiği ve idolü olduğunu söylediği sanatçıların başında ise The Weekend adlı isim vardır. Bir konuşmasında kendisini Buggs Bunny çizgi filmindeki Lola Bunny isimli karaktere benzettiğini belirtmiştir.

Katıldığı şarkı yarışmasından sonra Yola Koyul gibi single çalışmaları ve Mavi ile seslendirdiği Hala isimli parçalarını seslendirmiştir. Bu süre içinde çok fazla tanınmasa da 2021 senesinin başında Uzi ile birlikte seslendirdiği Dua isimli şarkıyla çok büyük bir çıkış yapmıştır. Tüm platfromlarda milyonlarca izlenme ve dinlenmeye ulaşmıştır.

Genç rapçi g.unes Instagram hesabını kullanmaktadır. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir