Sinek Isırığı Kaşıntısına Son!

Yazın sinek ve böceklerin ısırması hiç de hoş bir durum olmuyor. Evde, piknikte veya tatildeyken sizin, çocuğunuzun sinek veya böcek tarafından ısırılması sonucu ısırılan bölgede oldukça çok kaşıntı oluşuyor ve bunun sonrasında da gününüz zehir olabiliyor.

Sinek ve böcek ısırıklarından kaynaklanan kaşınma ve kabarıklar için ilaç içermeyen bant üretildi. Hızlı ve etkili bir çözüm sunan bu bantlar tıpkı yara bandı gibi ve kolayca yapıştırılabiliyor. Isırığın olduğu kısma yapıştırılan bu ızgara şeklindeki bant, kısa süre sonra kaşıntıyı yok ediyor. Hiçbir kimyasal madde ve ilaç bulundurmayan bu bantlar büyük bir kabustan kurtarıyor. Çocuklar için güvenli olduğu belirtildiği için içiniz rahat bir şekilde kullanabiliyorsunuz.

Hem yetişkinleri, hem çocukları etkileyen böcek ısırıklarınından kurtulmanın bu yöntemi oldukça harika. Aslında bu bantın sadece derinin üst katmanını yükselttiği biliniyor. İlaç ve kimyasal içermediği halde etkisinin olması bu sebepledir. Moskinto adındaki bu bantı eczanelerden ve kendi web sitelerinden kolayca temin edebilirsiniz. Bakmak isterseniz: www.moskinto.com.tr

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir