Sevgim Yılmaz Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Son olarak Kerim Araz ile birlikte Dayanamıyorum isimli parçaya imza atan ve merak edilen isimlerden olmayı başaran Sevgim Yılmaz kimdir ? hakkında tüm bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

sevgim yilmaz kimdir nereli kac yasinda

İhtiyacım var isimli parçası ile tanınmış olup Ara bi, İflah olmaz, Yanımda sen olmayınca, Bana biraz zaman lazım gibi parçaları vardır. Bir yapımcının kendisini keşfetmesiyle birlikte daha çok tanınmaya başlamıştır. Türkiye’nin birçok şehrinde sahnelere çıkmaktadır. Sevgim Yılmaz kaç yaşında ? bu bilgi de şuanda bulunmuyor.

Sahneye çıktığı mekanların kulis koltuğuna oturduktan sonra prova yapmıştır ve o provaları da sosyal medya hesaplarında paylaştıktan sonra dikkat çekmeyi başarmıştır. Instagram hesabında ve diğer tüm sosyal medya hesaplarında “Ben söylersem ağlayacağın bir şarkı mutlaka vardır” şeklinde bir notu vardır. Sevgim Yılmaz nereli ? nereli olduğu konusunda herhangi bir bilgi vermemiştir. Bilgilere ulaştıkça buradan sizlerle paylaşacağız.

Her geçen gün şarkılarıyla dikkat çekmeye devam etmektedir. Instagram hesabı ssevgimyilmazofficial şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir