Seda Selek Kimdir?

Seda Selek, televizyon kanalında sunuculuk ve moderatörlük yapmaktadır. Kim olduğu ve kaç yaşında olduğu merak edilmektedir.

Seda Selek kimdir?

seda selekSeda Selek, 1980 yılında İstanbul‘da doğmuştur. Marmara Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünden mezun olduktan sonra, 1999 yılında Kuşdili Eğitim Merkezi’nde altı ay süresince TRT spikerleri, tiyatrocu ve seslendirme sanatçılarından diksiyon ve spikerlik eğitimi almıştır.

Seda Selek, Marmara Üniversitesi Turizm Otelcilik bölümünden mezun olduktan sonra 2000 yılında Number One TV’de sunuculuk yaparak medya sektörüne adım atmıştır. Ardından Kadınlar Meclisi adlı programda sunuculuk yaparken, aynı kanalda Günün Manşeti adlı programı da sundu.

Seda Selek, Kanal 24’de “Kadınlar Meclisi” ve “Günün Manşeti”programlarını sunduğunu söylemiştik. Kanal 24’te ayrıca “Esas Mesele” adlı programı sunmuştur. Ayrıca, Haber Global ekranlarında “Seda Selek ile Türkiye’de Sabah” programını sunduğu gibi, Halk TV’de de “Neden Sonuç” ve “Perdenin Önü Arkası” programlarını sunmaktadır. Seda Selek, birçok tv kanalında sunuculuk ve moderatörlük yaparak, son olarak Halk TV’de yer almaktadır.

Seda Selek, 2008 yılında Tunç Arslanalp ile evlendi ve çiftin bir kız çocukları vardır.

Seda Selek’in babası Sabahattin Selek’tir. Sabahattin Selek, Sakarya’nın Hendek ilçesinde doğdu ve burada büyüdü. Seda Selek de aynı ilçedeki bir köyde doğdu. Seda Selek ve Pınar Selek arasında hiçbir akrabalık bağı bulunmamaktadır.

Seda Selek, “sedaselekk” kullanıcı ismi ile bir Instagram hesabına sahiptir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir