Sahte Doktor Ayşe Özkiraz’ı Sevgilisi İhbar Etti

Sahte diplomayla kendisini doktor olarak tanıtan kişi Türkiye gündeminde kendisinden çok söz ettirenler arasına girdi. Birçok kişi onun hakkında konuştu. Ailesinden uzakta üniversitede tıp bölümü okumaya gittiğine herkesi inandıran kişi, ameliyatlara bile girmeyi başardı. Çapa’nın gururu sloganıyla kendisine çelenk göndermeyi de ihmal etmedi. Tekirdağ Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde sahte doktorluk yapan Ayşe Özkiraz’ın gerçekte doktor olmadığını ihbar eden kişi ise astsubay sevgilisi olduğu ortaya çıktı.

sahte doktor ayseozkiraz

Astsubay sevgilinin ifadesi

“Bir gün rahatsızlandım. Ayşe’yi aradım, beni Cerrahpaşa Tıp Fakültesine çağırdı. Doktor önlüğü ve stetoskopla karşıladı .. kendinisini muayene için randevu alınırken kadın doğum asistanı olarak tanıttı…” dedi. Durumdan şüphelendiğini söyleyen astsubay sevgili, Özkiraz’ın durumu geçiştirdiğini ifade etti. 

Çapa’da mezuniyet eğlencesine de katıldı

“Çapa Tıp Fakültesi mezuniyet eğlencesiydi…. Ancak daha önceden Cerrah Paşa Tıp Fakültesi’nde öğrenci olduğunu söylemişti. Durumdan şüphelendim. ‘Hiç arkadaşın yok mu?’ dedim. O da daha fazla şüphelenmemem için partide diğer öğrencilerle fotoğraf çektirdi.” 

Sevgilisini başkasıyla aldatınca durum ortaya çıktı

“Ben önce inanmadım, bana gönderdiği fotoğraflardan ev adresini buldum. Oradan da annesinin ev hanımı, babasının ise kamyon şoförü olduğunu öğrendim. Hemen Özkiraz’ı aradım. Evinin orada buluştuk. Yalan söylediğini itiraf etti.”

ayse ozkiraz yazismalari

Ayşe Özkiraz’ın WhatsApp yazışmaları ortaya çıktı

“En uzun ameliyatım 6 buçuk, 7 saat sürüyor. Mideyi tamamen kaburgadan açtığımızda 8 saate kadar uzayabiliyor. 8 saatlik ameliyatlar, vakalar çok nadir. Zaten ortopedi hocamız beyin cerrahisi ile girmiştir bu vakaya. O yüzden sürekli sürekli anlatır. Ben tıp fakültesindeyken 24 saatlik bir ameliyat bile vardı. Tabii bu giriyorsun saatlerce vakada olmuyorsun. Belirli sürelerde ara veriyorsun, kahveni içiyorsun” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir