Okşan Öztok Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Gündeme bomba gibi düşen bir isim olan Muhammed Yakut, Ankara’nın eski Büyükşehir Belediye Başkanı İ. Melih Gökçek ile Ankaralı travesti Okşan Öztok isimli bir şahıs hakkında bomba iddialar ortaya attı. Muhammet Yakut, yayınladığı videoda şu ifadelere yer verdi:

oksan oztok travesti

“Osman Gökçek… Bak güzel kardeşim, ben seni tanımam. Hayatımda senin yüzün dahi görmemişim. Ben senin babanı iyi tanırım: Melih Gökçek’i… Geleceğiz dosyasına… Benim ömrüm Ankara’da geçti. Atatürk Anadolu Lisesi’nde okudum… Çocukluğum gençliğim Ankara’da geçti. Sokak sokak bilirim. Kimin ne belinde kantarının ne olduğunu çok iyi bilirim. Ankara da beni çok iyi bilir. Ankara da beni çok iyi bilir. Bak benim kulağıma geliyor. Benim dostlarım namuslu adamlardır. Babam hakkında ilk bu videoların başında demişsin ki: Benim babam hakkında konuşamaz! Bak oğlum! Ben konuşursam baban hakkında sen seçim bölgene çıkamazsın! A.. adam ulan… Siz dua edin ki öyle bir abim var ki bak Muşli. Öyle bir abim var ki; Hayatta lafını kırmam! Senin o babanın Ankaralı Travesti Okşan’ın mevzusunu açarım bırak sen anan sokağa çıkamaz! Baban sokağa çıkamaz! Ahmet Gökçek sokağa çıkamaz i.ne! Ben belaltı vurmam ha! Ben belaltı vurduğum zaman kralı çıkamaz! Ankaralı Okşan’ı babana sor baban çok iyi tanır!”

Okşan Öztok Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Cinsel kimlik değişimi yapan travesti Okşan Öztok ise bu iddialara twitter hesabından cevap verdi. Oksanoztok ismi üzerinden twitlere ulaşabilirsiniz. Kendisi hakkında detaylı bilgi bulunmuyor.

oksan oztok travesti.jpg1

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir