Rabia Toprak Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Sosyal medya fenomenlerinden olan Rabia Toprak, sempatik tavırlarıyla takipçi sayısını binlerce kişiyle artırmayı başardı. İnstagram üzerinden paylaşımlar yapmaya başladığı günlerde takipçi sayısı bin kişi bile değildi. Küçük kızı ve eşiyle birlikte Ankara’da yaşayan Toprak, erkenden evlenerek bir de çocuk sahibi olmuştu. Mütevazı evinin mutfağında yaptığı yemekleri sunumlar eşliğinde paylaşıyordu. Tesettürlü bir hanım olduğu için yazmalarla başını bağlıyor, zaman zaman da şalvar tarzı kıyafetler giyiyordu. Şimdilerde ilk günün üzerinden yıllar geçti ve takipçi sayısı 1 milyona yaklaştı.

rabia toprak

Rabia Toprak Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında? Eşi ne iş yapıyor?

Bir kız çocuğu sahibi olan Toprak, 1996 Ankara doğumludur. 6 yaşında bir kızı vardır. Eşiyle birlikte mutlu bir evlilik yaşıyorlar. Eşinin ne iş yaptığı da merak ediliyor. Rabia Toprak’ın eşi galericilik yaparak oto alım satımı yapmaktadır. Sosyal medyadan ürün tanıtımları yapan fenomen isim, ilk günlerde ürün satışı yapan sayfalara mesaj atarak onlardan ürün istiyordu. Sadece ürün karşılığında sayfasında tanıtım yapıyordu. 2023 yılı itibariyle ise mesajlara bile dönüş yapamayacak popülariteyi kazanmıştır. Kilolu olan Toprak, kendisi gibi büyük beden hanımlar için kıyafetler diktirerek Ankara’da bir butik açarak satışa başlamıştır.

Rabia Toprak nasıl kilo verdi?

Şu an Rabia Hanım’ın kilo verdiğini görenler şaşırıyor ve nasıl olduğunu merak ediyor. Bu kiloların gitmesinin sebebi, Rabia Hanım’ın mide kelepçe balonu olmasıdır. Sosyal medya üzerinden aldığı linçlerin de etkisiyle bıçak altına yatmaya karar vermiştir. Sonuç olarak epey kilo vermiştir.

Rabia Toprak’ın telefon sapığı

Kendisini arayan telefon sapığının: ‘Seninle birlikte olacağım, sen de bana etek giydir, benimle birlikte ol, daha sonra çalışanlarına yapacağım’ şeklinde ifadeler kullandığını ifade etti. “Küçük bir kızım var, yaşananları artık kaldıramıyoruz. Bu adamı bulsunlar benim ve çalışanlarımın hayatını kararttı, çözülmesi için birimizin başına bir şey gelmesi beklenmesin. İşe gitmiyoruz, tek başımıza markete dahi gidemez olduk, acil işlerimiz olunca ya da birimizin işi olunca hep birlikte bir araya gelip öyle hareket ediyoruz, bu adamdan korkuyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir