Yeni Yılın Saç Kesimleri

Hep aynı saç modeliyle dolaşmaktan sıkıldınız mı? Yeni yılda yeni saç modelleri denemekte fayda var. Hep uzun saçlar kullandıysanız bu yıl yeni bir “siz” neden olmasın.
İşte bu yılın en gözde saç kesimleri.. Kısa saçlar 2015 yılında en öne çıkan kesimlerinden. Önlerde perçemler olmazsa olmazlardan. Bazıları kahkülle perçemi karıştırabiliyor. Eğer saçlar önde komple sıralanmışsa ona “kahkül” deniyor. Yalnızca sağ kısımda veya sol kısımdaysa da “perçem” deniyor. Saçın yapısı gereği herkese perçem yakışmayabilir ama denemeden bilemezsiniz.
Saç rengi olarak da karamel renkler ve kahve tonları en çok tercih edilenlerden. Sarılar ise bu yıl biraz daha geride kalıyor.

Katlı kesim yaparken ilk olarak saç önlerden ve yanlardan ayarlanıp, boyu ayarlanır daha sonrasında arkasına ve yanlarına verilecek katlara karar verilir. Önler rahat kullanılabilmesi için saç doğal ayrımından ayrılır ve usturayla inceltilir. Önlere kat verildikten sonra saçın arka uçlarına hacimli durması için oval kesim uygulanır ve dengeli bir şekilde kat uygulanmaya başlanır. İstenilen hizaya kadar kat verilir.
Mutlu günler..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir