Powertec Hangi Ülkenin Malı, Powertec Markası Kimin?

Powertec markası Tıraş makineleri ve fön makineleri sektöründe hem berberler hem de kişisel kullanım için kendini ıspatlamış bir markadır. Peki Powertec hangi ülkenin malı ? Türk markası olup ürünlerinin üretimi genellikle Çin Halk Cumhuriyeti’nde yapılmaktadır.

powertec hangi ulkenin mali powertec markasi kimin

Yabancı bir marka gibi görünse de ülkemize ait bir markadır. Kalitesiyle ve ürün çeşitliği ile oldukça dikkat çekmektedir. İnternette yorumlarıyla ve satış adetleri ile oldukça öne çıkmaktadır. Powertec markası kimin ? 2007 yılında BEŞİR SAYGILI tarafından kurulmuş olup, şu anda bir aile şirketi politikasıyla oğlu  ve torunları tarafından işletilmekte ve aynı zamanda kendi kalifiye elemanları kendi kalite politikası çerçevesinde faaliyet göstermektedir. Yerli bir marka olup üretimi genellikle Çin’de yapılmaktadır.
Devamlı yenilenen makina parkuru ile dışa bağımlılığını günden güne azaltan POWERTEC her zaman Avrupa standartlarında ürün tasarlamak ve ürünlerinin dünya pazarlarında yerini alması için titizlikle çalışmalarını sürdürmektedir.
Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir