Oyuncu Uğur Bilgin Nişanlandı

Uzun yıllardır Güldür Güldür Show’da yer alan başarılı oyuncu Uğur Bilgin, gözlerden uzak aşk yaşadığı sevgilisiyle nişanlandı. Nişan töreninden bir kareyi sosyal medya hesabından yayınlayan oyuncu, bugünün tarihini yazmayı unutmadı. Daha önce hiç sevgilisiyle paylaşım yapmadığı için takipçilerini şaşırtmayı başardı.

ugur bilgin nisanlisi

Uğur Bilgin nişanlısı kimdir?

42 yaşındaki ünlü oyuncu, sevgilisiyle nişan pastasını keserken çektirdiği bir fotoğrafı yayınlayarak “27.06.2023” notunu yazıp yüzük ve dua emojisi koydu. Bilgin’in paylaşımına arkadaşları; Ecem Erkek, Doğa Rutkay Kamal, Ali Sunal, Onur Buldu, Aylin Kontente, Burak Altay, Rıza Kocaoğlu, Gonca Vuslateri, Sarp Apak ve Can Bonomo gibi birçok ünlü isimden tebrik yorumu geldi.

Uğur Bilgin nereli, kaç yaşındadır?

Uğur Bilgin, 1980 yılında İstanbul’da doğmuştur. O, aslen Karadenizli bir aileden gelmektedir. Babası Devlet Denizyolları’ndan emekli olup, annesi ev hanımıdır. İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi’nde eğitim görmüş ve tiyatro dalında kendini geliştirmiştir. Üniversiteyi tamamladıktan sonra, Dokuz Eylül Üniversitesi Sahne Sanatları Bölümü Oyunculuk Anasanat Dalı’nda okumaya devam etmiştir.

2008 yılında, Asuman Dabak, Ahmet Mekin, Ayşen Gruda, Öner Erkan ve Irmak Ünal gibi isimlerle birlikte Sinan Çetin’in “Kağıt” adlı sinema filminde rol almıştır.

2011 yılında ise Şahin Irmak, Bülent Emrah Parlak, Murat Eken, Büşra Pekin ve Gülhan Tekin gibi isimlerle başrolleri paylaştığı “Aşağı Yukarı Yemişliler” dizisinde Hayri karakterine hayat vermiştir.

2013 yılında, Yılmaz Arslantürk’ün “Otisabi” adlı çizgi romanından uyarlanan bir dizi film projesi olan “Otisabi”de başrolde yer almak üzere kadroya dahil olmuştur. Ancak, daha sonra kadro değişikliği yapılarak Tim Seyfi başrolde yer almıştır. Filmin kadrosunda Ali Erkazan, Atilla Pekdemir ve Özgür Emre Yıldırım gibi oyuncular da bulunmaktadır. Dizi, “Sinema TV” ekranlarında 13 dakikalık 13 bölüm olarak yayınlanmıştır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir