1 Yılda 28 Kilo Veren Oyuncunun Son Hali

Kilolu haliyle de güzel dizi projelerinde yer alarak kendisinden söz ettiren oyuncu Elçin Afacan, 1 yılda tam 28 kilo verdi. Yeni haliyle eskisinden daha fit bir görünüme kavuşan Afacan’ı görenler “İyi ki kilo vermiş” diyor.

Sen Çal Kapımı ve Bir Aile Hikayesi gibi dizilerdeki başarısıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan ve şimdilerde Elçin Sangu ile Engin Altan Düzyatan’la Çöp Adam dizisinde başrolü paylaşan Elçin Afacan, 1 yılda 28 kilo verdi. Düzenli beslenerek spor yapan oyuncu, son olarak hamamda verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sundu.

elcin afacan eski hali

Elçin Afacan kimdir, nereli, kaç yaşında?

Elçin Afacan, 22 Ocak 1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı’ndan mezun oldu. 2016 yılında Görevimiz Komedi isimli yarışmadan sonra 2016 yılında İçerde dizisi ile ilk kez kameralar karşısına geçti. 2017 yılında başrollerinde Murat Ünalmış, Tuvana Türkay ve Ayşe Çiğdem Batur’un rol aldığı Deli Gönül isimli dizide rol aldı Afacan dizi oyunculuğunun yanı sıra, tiyatro sahnesinde de rol almaya devam ediyor. Elçin Afacan şimdilerde, FOX TV ekranlarında yayınlanan Bir Aile Hikayesi dizisinde Beste karakterine hayat vermektedir. Elçin Afacan, 1.68 metre boyunda, 75 kilo ve Kova burcudur.

elcin afacan son hali

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir