Oryantal Tanyeli Kansere Yakalandı

Bir dönemin en ünlü oryantallerinden olan Tanyeli, mide ameliyatı sonrası zayıflamasıyla kendisinden söz ettirmişti. Şimdilerde ise pankreas kanseriyle mücadele ediyor.

tanyeli

Tedavi için hastaneye yatan Tanyeli “Dürüst olmak gerekirse, sonuna kadar tevekkül ediyorum. Ben çok savaşçı bir insanım, hayatım hep mücadeleyle geçti. Allah’ın yazdığı kaderle savaşamazsın. Ondan gelen her şeye razıyım. Tabii ki çok üzülüyorum bunu yaşadığım için ama kaderciyim. Ben son yıllarda çok yıprandım, üzdüm kendimi. Gurbetteydim, vatan hasreti çok çektim. Gurbetteki dostlarım ailem gibidir ama kimse memleket hasretini gideremez. Küçük oğlum ergenlik çağında olduğu için onu yalnız bırakmamak adına uzun süre vatanıma gelemedim. Çok hasret biriktirdim içimde. Kendime çok yükler yükledim. Çok duygusalım, bu da beni yoruyor… Hastalığımı bir hediye gibi düşünüyorum” dedi.

Tanyeli kimdir, kaç yaşında, nerelidir?

Tanyeli İzmir’de 1972 yılında dünyaya gelmiştir. Asıl adı Öznur Kral’dır. Anne ve babası teyze çocukları olan Tanyeli’nin ailesi henüz o iki yaşında iken dağılmış ve çocukluk yıllarını Çocuk Esirgeme Kurumu’nda geçirmek zorunda kalmıştır. İlk evliliğini 14 yaşında yapan Tanyeli, 15 yaşında iken Taylan ismini verdiği oğlu dünyaya gelmiştir.

İlk eşinden ayrılan Tanyeli, ikinci evliliğinden sonra 1996 yılından itibaren Avustralya’da yaşamaya başlamıştır. Ünlü Oryantal Tanyeli, 2014 yılında Bursalı işadamı İlker Sünnili’yle nikâh masasına oturmuştu. Bodrum’da aile arasında küçük bir törenle evlenen Tanyeli ve eşi Avustralya’da düğün yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir