Harry Potter 2022 Return To Hogwarts Nerede Yayınlanıyor, Nereden İzlenir?

Harry Potter serisinin ilk filmi olan Harry Potter Felsefe Taşı’nın gösterime girmesinin üzerinden tam 20 yıl geçti. Harry Potter tutkunları için de 20. yıla özel Harry Potter: Return to Hogwarts programı çekildi ve yayınlandı. Peki, Harry Potter: Return to Hogwarts nereden izlenir ? Harry Potter 2022 ne zaman, nerede yayınlanacak?

harry potter 2022 return to hogwarts nerede yayinlaniyor nereden izlenir

Harry Potter filminde oynayan tüm oyuncuları 20 yıl sonra bir araya getirecek olan Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts özel bölümü olduça büyük bir ses getirdi. Serinin yıldızları Daniel Radcliffe (Harry Potter), Emma Watson (Hermione Granger) ve Rupert Grint (Ron Weasley) gibi karakterler bir araya geldiler. Bu yapımda yer alan isimler şunlar: Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Imelda Staunton, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Matthew Lewis, Evanna Lynch ve Ian Hart.

HBO Max’te yayınlanan filme Türkiye’den direkt olarak ulaşım yapılamıyor. HBO Max henüz ülkemizde hizmet vermemektedir. Aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz:
https://webteizle.net/izle/altyazi/harry-potter-return-to-hogwarts

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir