Ömer Dizisi Oyuncuları, Dizinin Konusu Ne?

Star TV’de yayınlanmaya başlanan Ömer dizisi, ilk bölümüyle izleyicilerden tam not aldı. Ailelerin hep birlikte izleyebileceği, ahlak bozucu dizilerden biri olmadığı düşüncesinde herkes hemfikir olmuş gibi görünüyor. Dizi Google pazartesi trendlerinde ilk ikide yer alırken, oyuncuları da merak edildi ve ilk 10’a girdiler.

Ömer dizisinin oyuncuları kimler?

Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır ve Barış Falay’ın başrollerini oynadığı dizi sıcak bir aile ortamında geçiyor. Yaşadığı mahallenin camisinde müezzinliğin yanı sıra ortaokulda geçicisi din dersi öğretmenliği yapan Ömer karakterini canlandıran Selahattin Paşalı hakkında birçok şey merak edilmeye başlandı. Barış Falay’ın Ömer’in babası Reşat, Merve Dizdar’ın ablası Nisa karakterini canlandırdığı dizinin başlıca rollerinde Zerrin Sümer, Gülçin Kültür Şahin, Onur Bilge, Gamze Karaduman, Serpil Gül, Muharrem Türkseven ve Melike Güner yer alıyor.

Ömer dizisinin konusu nedir?

Ömer; yıllar sonra terk ettiği mahallesine geri dönen Gamze ve mahalledeki camii hocasının oğlu Ömer’in tüm imkânsızlıklara rağmen sürdürecekleri ilişki konu ediniyor.

omer dizisi

Selahattin Paşalı kimdir?

Selahattin Paşalı 2 Şubat 1990 tarihinde Muğla’nın Bodrum ilçesinde dünyaya geldi. 14 yaşında Darüşşafaka Spor Kulübü’nün altyapısında basketbol oynadı. Lisans eğitimini Macaristan Budapeşte’de sanat yönetimi bölümünde tamamladı. Türkiye’ye döndükten sonra Craft Tiyatro’da oyunculuk eğitimi aldı. Oyunculuk kariyerine ilk olarak 2017 yılında Show TV’de yayınlanmış olan Kalp Atışı adlı dizideki Alp Sungur rolüyle başladı. Ardından 2018 yılında Bir Umut Yeter dizisinde ve 2019 yılında Kanal D’de yayınlanmış olan Leke dizisinde oynadı. 2020 yılında başrolde Halit Ergenç ve Ozan Güven’in olduğu Babil dizisiyle kariyerine devam etti.

Selahattin Paşalı evli mi? Çocuğu var mı?

15 Nisan 2022 tarihinde bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Büşra Dilara Tümer ile Bodrum’da evlendi. 1 Temmuz 2022 tarihinde Leyla Pera ismini verdikleri kızları dünyaya geldi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir