Oğulcan Aşıkoğlu Kimdir, Nereli, Boyu Kaç, Kaç Yaşında?

Tiktok, Youtube ve Instagram üzerinde yayınladığı mizah ve tespit videolarıyla dikkat çekmeyi başaran ve merak edilen isimlerden olan sempatik karakter Oğulcan Aşıkoğlu kimdir ? hakkında tüm bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

ogulcan asikoglu kimdir boyu kac kac yasinda

Sosyal medya platformları üzerinde paylaştığı mizah ve durum tespit videolarıyla ilgi çeken ve merak edilen isimlerden olan sosyal medya fenomeni Oğulcan Aşıkoğlu, sosyal medyaya içerik üretmeye 2021 yılında başladığını belirterek “Aslında hep yapmak istediğim şey oyunculuktu. Sosyal medya bunun için güzel bir araç oldu. Kendim yazıyorum, kendim oynuyorum. Büyük bir özgürlük benim için. İstediğimi yapabilirim. Sosyal medyayı araç olarak kullanıyorum. Hiçbir zaman amaç olmadı benim için” şeklinde açıklamalar yapmıştı.

Oğulcan Aşıkoğlu kaç yaşında ? 1999 doğumlu olup 2023 yılı itibariyle 24 yaşındadır. Nişantaşı Anadolu Lisesini okuduktan sonra eğitim hayatına Fethiye’de devam etmiş ve sonrasında da okulu bırakmıştır. Oğulcan Aşıkoğlu nereli ? bu konuda şuan için bilgi bulunmuyor ancak bilgiye ulaşılınca burada yazılacaktır. Bir süre farkı işlerde çalışmıştır ve sonrasında da konservatuara hazırlanmıştır. Konservatuarı kazanmıştır ancak gitmemiştir ve çalışmaya devam etmiştir. Ardından birkaç yeni insanla tanıştıktan sonra hayatı değişmiştir. Fenomen Berk Keklik ile tanıştıktan sonra kendisinin de destekleri ile bu işe başladığını söylemektedir.

Instagram adresi ogulcan.asikoglu şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir