Minik Kız Bu Hale Nasıl Geldi?

Çocuklarımızın mutlu olması için biz ebeveynler elimizden geleni yaparız. Küçücük şeylerden mutlu olabilen çocuklarımızın sağlığını da koruyabilmek en önemli görevimizdir. En ufak tehlikeli durumda onlardan çok bizim canımız yanar. Oyuncaklarda veya eğlenceli aktivitelerde işin ucuzuna kaçarsak çocuğumuza farkında olmadan en büyük kötülüğü yapabiliriz.. Bursa’da yaşayan Mira’nın başına gelenler ibret verici.. Lütfen çok dikkatli olalım.

Bursa’nın Gemlik ilçesinde yaşayan 2 çocuklu Sevinç ailesi, küçük kızları Mira’nın ısrarları üzerine geçen hafta ilk kez uçan balon aldı. Mira evde uçan balonla oynarken balon patladı ve birden alev topuna döndü. Alev topuna dönen uçan balon Mira’nın ellerine ve sol ayağının üstüne yapışarak yaktı. Tanesi 5 liradan satılan uçan balonun normalde helyum gazı ile doldurulurken daha az maliyetli olduğu için balonun içine lavabo açıcı ve yanıcı gazlarının doldurulduğu anlaşıldı.
Uçan balon alacaksak yetkili olan yerlerden gerçek helyum gazıyla dolu olan balonlardan almalıyız. Doğru olarak helyum gazıyla doldurulmuş olan uçan balonlar asla patlamaz ve kimseye de zarar vermez. Ucuz ürünlerle telafi edilemez hasarlara yol açılabilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir