Netflix Kulüp Dizisinde Şarkıları Salih Bademci Mi Söylüyor?

Netflix’in orijinal yapımlarından biri olan Kulüp isimli Türk dizisi izleyicilerden büyük ilgi görüyor. Başrollerinde Gökçe Bahadır, Salih Bademci gibi isimlerin yer aldığı yapımda, usta oyunculuklar tam not aldı. Özellikle Salih Bademci’nin hayat verdiği Selim Söngür karakteri öyle yürekten şarkılar söyleyip dansını yapıyor ki adeta bizlere de enerjisini yansıtıyor. Aslında mühendislik bölümü okumuş olan karakter, farklı kişiliği ve müzik aşkı yüzünden ailesi tarafından dışlanırken hayallerinden asla vazgeçmiyor.

selim songur salih mademci

Kulüp dizisinde Salih Bademci’nin kendi sesi mi?

Salih Bademci’nin seslendirdiği şarkılar merak ediliyor. Oyuncu şarkıları kendisi mi söyledi yoksa başka bir ses üzerine playback mi yapıyor? Konuşmalar ve müzik sırasındaki sesten de anlaşıldığı gibi Bademci, dizideki şarkıları kendisi seslendirdi. Ben kendimin masalıyım adlı şarkı dizide zaman zaman seslendirildi.

Kulüp dizisinin konusu ne?

Gökçe Bahadır, hapisten yeni çıkıp Kulüp’te işe başlayan bir anne olan Matilda’ya; Asude Kelebek, Matilda’nın yetiştirme yurdunda büyüyen kızı Raşel’e; Barış Arduç, Raşel’in sevgilisi Fıstık İsmet’e; Salih Bademci, Kulüp’ün yıldız sanatçısını Selim Songür’e; Metin Akdülger, Kulüp’ün patronu Orhan’a; Fırat Tanış ise Kulüp’ün yöneticisi Çelebi’ye hayat veriyor.

Salih Bademci hayat hikayesi

Salih Bademci, 1984 yılında İzmir’de doğmuştur. Oyunculuğa 1994 yılında Mıymıntılar Kralı adlı filmde çocuk rolü alarak başlamıştır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarından mezun oldu. 2007 yılında Elveda Rumeli dizisinde canlandırdığı Muzaffer karakteri ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Daha sonra Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisi ile oyunculuk kariyerinde önemli bir yükseliş yaşamış; Faith, Zeytin Tepesi, Ulan İstanbul ve son olarak Kiralık Aşk dizisinde rol almıştır. 2015 yılında kendisi gibi oyuncu olan İmer Özgün ile evlenen Salih Bademci, Star Tv’de yayınlanan; başrolü Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı İstanbullu Gelin dizisinin kadrosunda yer almakta ve Fikret karakterini canlandırmaktadır. Salih Bademci 1.79 metre boyunda, 74 kilo ve Aslan burcudur.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir