Karbon Isıtıcı Ne Demek?

İnfrared olarak adlandırılan elektrikli ısıtıcılardan sonra karbon ısıtıcılar da artık satılmaya başlandı. Karbon ısıtıcı nedir ? Farkları ve tüm özelliklerini sizlerle paylaşıyoruz.

İleri düzey bir teknoloji ile üretilmekte olan karbon infrared olarak adlandırılan bir ısıtıcı tüptür. 7000 saat gibi kullanım süreleri mevcuttur ve yatay ve dikey olarak kullanılabiliyor.

Rezistans telleri infrared sobalara göre daha farklıdır ve tel şeklinde gözükmez ve örgü gibidir. Karbon ısıtıcı film kullanılarak üretilen infrared ortam ısıtıcı ürünleri karbon tanecikleri sayesinde ısınmanın artmasını sağlamaktadır.

Yüksek ve hızlı ısı ile ısınma ve soğuma özelliğine sahip olan ısıtıcılardır. Yatay ya da dikey olarak kullanılması mümkündür. Infrared ısıtıcılar dik olarak kullanılamıyordu. Bulunduğunuz ortamda kendi belirlediğiniz şekilde konumlandırarak kullanabileceğiniz karbon infrared ısıtıcılar aynı zamanda 7000 saat çalışma ömrüne de sahip olmaktadır.

Bu tip ısıtıcıları açık ya da kapalı alanlarda rahatlıkla kullanmanız mümkün olmaktadır. Termostat sayesinde de belirlenen ısı ayarında kapalı olan mekânda kapanma özelliğine de sahiplerdir. Artık karbon ısıtıcılar çok daha uzun ömürlü olarak kullanılabilmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir