İntizar Sinem Gedik Videolarını Kim Sızdırdı?

Geçtiğimiz günlerde Mustafa Ceceli’nin oğlunun annesinin farklı davranışları olduğu iddiasıyla velayet davası açtığı duyuldu. Bu davanın açılmasının bir kişiden gelen ihbar sonucu olduğu biliniyor.

Çocuğun annesi ve Ceceli’nin eski eşi olan Sinem Gedik ile İntizar isimli sanatçının bir ilişki yaşadığı söylentileri uzun zamandır vardı ancak inkar ediliyordu. Bu durumla alakalı videoların Ceceli, tanımadığı bir kişi tarafından videoların da gönderildiğini ve bunun üzerine dava açmaya kesin karar verildiği biliniyor.

Videoların internette yayınlandığını da maalesef ki gördük. Bu videoların kim tarafından ne şekilde internette yayınlandığı tam olarak belli olmadan Ceceli’ye suç atıldı ve birçok kişi tarafından da suçlu ilan edildi. Ceceli’nin bu şekilde kendini bitirecek bir hareketi yapacağına kimse inanmaz. Bu haberlerin başlamasından itibaren “Çocuğunuzu kurtarın” başlıklı mail geldiği ve kesinlikle kendisinin de video çekmediği yazılmaktadır. Ancak bazı kesimler olayı çarpıttı ve videoları Ceceli’nin çekip servis ettiği yazılmaktadır. Ancak bu görüntüleri servis eden kendisi değildir.

Çıkan haberlere göre ve bazı delillere göre Burç Tarikatı lideri Ahmet Hulusi adlı kişi ve müridleri suçlanmaktadır. Bu iddiayı ortaya atanların başında da Odatv gelmektedir. Bir söylentiye göre de Ceceli de bu tarikatın müridi olarak görünmektedir. Burç Tarikatı lideri Ahmet Hulusi’nin görüntüleri çekip yaydığı şeklinde iddialar bulunmaktadır. Bu kişi Amerika’da bulunmaktadır ve tam ismi Ahmet Hulusi Akten’dir. Mustafa Ceceli ve Selin İmer de Ahmet Hulusi’nin yanına yani Amerika’ya gittiği bilinmektedir ve fotoğrafları mevcuttur. Ceceli’nin Sinem Gedik’ten boşanmasını da bu şeyh olarak adlandırılan kişinin istediği basında yer alan haberler arasındaydı. Bu kişi de tıpkı Adnan Oktar gibi görülmekte ve benzer bir şahıs olduğu çeşitli yerlerde yazılmaktadır.

Ceceli tüm bu suçlamalar üzerine suskunluğunu bozdu açıklamalar yaptı. Açıklamalar aşağıdaki gibidir:

Hiçkimsenin evine girmedim, hiçkimsenin evine kamera yerleştirmedim. Dava dosyasındaki görüntüler benim elime, kimliği belli olmayan kişilerin mail atması ile geçmiştir. Dolayısı ile tarafımca asla bir gizli çekim söz konusu değildir. Kanıtlar arasında kimliği belli kişilerce “Çocuğunuzu kurtarın” başlığı altında ihbar mailleri de bulunmaktadır. Tek düşüncesi evladı olan bir baba olarak ise görüntüleri basına sızdıracak son kişiyim. Çocuğumun annesinin de bulunduğu görüntüleri kamuya sızdıranlarla da hukuk önünde hesaplaşacağımın bilinmesini istiyorum.. 

Kimseye zarar vermek gibi bir düşüncem yok, tek derdi evladı olan bir babayım. Söz konusu evladı olunca sadece “onu” düşünecek her baba gibi!”

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir