Categories: İlişki Problemleri

İlgi Görmeyen Kadın Aldatır

Evliliklerin uzun süreli olabilmesi adına birçok araştırma yapılıyor. “Ne yaparsak evliliğimizde mutlu oluruz, ne yaparsak aldatılma durumları oluşur?” soruları en çok cevap bekleyen sorulan sorulardan. İlişki uzmanları her  gün çeşitli televizyon kanallarında konuşmalar yapıyorlar. Aslına bakarsanız görüşler genel olarak bir noktada toplanıyor: İlgi..

Kadın da erkek de eşinden ilgi görmek ister. Tüm isteklerini içtenlikle iletebileceği, yeri gelince şımartılmak isteyeceği tek kişi eşi olacaktır. Bazı erkekler eşlerini sindirdiklerinden dolayı kadınlar onlardan çekinse de bu yanlış bir durumdur. Eşinden istediği ilgiyi görmeyen kadın, çevresine bakınmaya başlar. Aslında bazen aramak da gerekmez. Karşı cinsin ufak bir bakışı bile birden kadının gözüne takılır. Erkeğin bakışını fark eden kadının kalbi hızla çarpmaya başlar. Kendisine öylesine mi yoksa kasten mi baktığını merak eder. Kadın da ona bakmaya başlar. Eğer işler ilerlerse bir aldatma durumu oluşabilir. Bazı durumlarda kadın elindeki alyansı bile saklar. Sebebi ise kendisinin evli olduğunu göstermemek ve ilginin kaynağını anlayabilmektir.

Her erkek evliliğin ilk dönemlerinde eşine güzel sözler söyler. “Çok güzelsin, gözlerin çok güzel.” gibi cümleleri duymak her kadının hoşuna gider. Zamanla bu sözlerin azalmaya hatta yok olmaya başladığı görülür. Kadın, yıllar geçse de bu sözleri duymak ister. Bu yüzden dışarıdan gelen bakıştan hala güzel olup olmadığını anlamaya çalışır. Kendisinin güzel olduğunu hissetmek ister.

Aldatılan erkeğin biraz da suçu kendisinde aramasında fayda var. Erkekler! Güzel sözler ağzınıza yapışmaz. Haydi söyleyin!

hüseyin can çalışan

Share
Published by
hüseyin can çalışan

Recent Posts

Turkcell 30. Yıl Hediye Kampanyası Başladı! Kampanya Gerçek Mi?

Turkcell 30. Yıl Hediye Kampanyası Başladı! Kampanya Gerçek Mi? Turkcell 30. Yıl Hediye Kampanyası başladı.…

% gün önce

Mion Kozmetik Kimin Markası?

Mion Kozmetik Kimin Markası? Migros, yeni markası Mion ile kozmetik mağazacılığına girdi. İstanbul, Ankara, İzmir…

% gün önce

Çağatay Ulusoy’un Ayakları

Çağatay Ulusoy'un Ayakları Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, Gaddar dizisinin 14. bölümünde kafese hapsediliyor. Birden kendine…

% gün önce

Tavuk Nugget Zararlı Mı, Kilo Yapar Mı?

Tavuk Nugget Zararlı Mı, Kilo Yapar Mı? Nuggetler, genellikle tavuk etinden yapılan ve çeşitli şekillerde…

% gün önce

Ozan Çakar Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Ozan Çakar Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında? "Son Günüm Olsa Bile" şarkısını seslendiren sanatçı Ozan Çakar…

% gün önce

Şarkıcı Ozi Kimdir, Nereli, Gerçek Adı Nedir?

Spotify viral listesinde Son Günüm Olsa Bile isimli şarkısıyla 1. sıraya gelen ve merak edilen…

% gün önce
Netavantaj Jenix biber gazı biber gazı jenix biber gazı