İlgi Görmeyen Kadın Aldatır

Evliliklerin uzun süreli olabilmesi adına birçok araştırma yapılıyor. “Ne yaparsak evliliğimizde mutlu oluruz, ne yaparsak aldatılma durumları oluşur?” soruları en çok cevap bekleyen sorulan sorulardan. İlişki uzmanları her  gün çeşitli televizyon kanallarında konuşmalar yapıyorlar. Aslına bakarsanız görüşler genel olarak bir noktada toplanıyor: İlgi..

Kadın da erkek de eşinden ilgi görmek ister. Tüm isteklerini içtenlikle iletebileceği, yeri gelince şımartılmak isteyeceği tek kişi eşi olacaktır. Bazı erkekler eşlerini sindirdiklerinden dolayı kadınlar onlardan çekinse de bu yanlış bir durumdur. Eşinden istediği ilgiyi görmeyen kadın, çevresine bakınmaya başlar. Aslında bazen aramak da gerekmez. Karşı cinsin ufak bir bakışı bile birden kadının gözüne takılır. Erkeğin bakışını fark eden kadının kalbi hızla çarpmaya başlar. Kendisine öylesine mi yoksa kasten mi baktığını merak eder. Kadın da ona bakmaya başlar. Eğer işler ilerlerse bir aldatma durumu oluşabilir. Bazı durumlarda kadın elindeki alyansı bile saklar. Sebebi ise kendisinin evli olduğunu göstermemek ve ilginin kaynağını anlayabilmektir.

Her erkek evliliğin ilk dönemlerinde eşine güzel sözler söyler. “Çok güzelsin, gözlerin çok güzel.” gibi cümleleri duymak her kadının hoşuna gider. Zamanla bu sözlerin azalmaya hatta yok olmaya başladığı görülür. Kadın, yıllar geçse de bu sözleri duymak ister. Bu yüzden dışarıdan gelen bakıştan hala güzel olup olmadığını anlamaya çalışır. Kendisinin güzel olduğunu hissetmek ister.

Aldatılan erkeğin biraz da suçu kendisinde aramasında fayda var. Erkekler! Güzel sözler ağzınıza yapışmaz. Haydi söyleyin!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir