İBB Halk Market Açıldı

Halkın kaliteli ürünlere ve gıdalara ulaşabilmesi amacıyla, İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı olarak kurulan halk marketi açıldı. Sadece online hizmet veren markette; temel gıda, atıştırmalık, zeytinyağı, yöresel ürünler, içecek ve kozmetik kategorileri bulunuyor. İnternet sitesinden yaptığınız alışverişleri dilerseniz kargo ile evinizden teslim alabiliyorsunuz, dilerseniz de Beylikdüzü’nde bulunan halk market deposundan alabiliyorsunuz.

Tarım topraklarımızın korunması ve sürdürülebilirliğin sağlanmasını amaç edinen Halk Market, küçük çiftçinin yer aldığı tarım sektöründe, çiftçilerin kooperatif örgütlenmelerini gerçekleştirerek karlılık ve verimliliklerini artıracak bir işbirliği içinde olmasını istiyor.

ibb halk market

İBB Halk Market Nerede? Nasıl alışveriş yapılır?

Alışveriş yapmak için e-ticaret sitesine giriş yapmanız gerekiyor. Üyelik oluşturduktan sonra alışverişi tamamlayarak adres bilgilerinizi eksiksiz şekilde girmelisiniz.

Halk market e-ticaret projesinin hedef kitlesi; kooperatif ortağı çiftçilerin ürettikleri ürünleri aracısız olarak almak, kooperatifleri desteklemek, aldıkları ürünleri güven duyarak tüketmek isteyen tüketiciler olduğu söyleniyor. Satın ürünlerin markalarına baktığınızda “Kastamonu Köy-Koop Pirinç” gibi ibareleri görebiliyorsunuz. Fiyatların ise piyasa ortalamasında olduğunu söyleyebiliriz. Bu oluşum yeterli ilgiyi görürse halk için önemli bir yer edineceğinden eminiz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir