Hünkar Göksu Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Kafa duman isimli parça ile Spotify viral listeleye girmeyi başaran ve merak edilen isimlerden biri olmayı başaran Hünkar Göksu kimdir ? hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

hunkar goksu kimdir nereli kac yasinda

Kafa duman, Mesafeler, Yanarım, Kar Tanesi, Senden sonra, Uğruna Yanarım, Cesaret, Susma, Aşikar, Kaç gece gibi parçaları vardır. Şuanki hedefi insanlara özünü, sözünü, saygılarını yitirmemeyi, tebessümün ve hüznün harman edilip değer bilinmemekten ziyade, duyguları uzak diyarlarda sanıp mahsur yaşamayı değilde, özgürlüğün ve inancın bir bütün olup, hedefleri çizen çizginin sizin elinizde olduğunu unutturmamak ve hatırlatmak. 
Kendinizi şarkılarında bulmak dileğiyle demektedir.

Hünkar Göksu nereli ? aslen Karaman’lıdır. Müziğe başlamasının sebebi, odasında duvarda asılı gövdesi çatlak ve hiç bir zaman akor tutmayan sazı kendisine hırs etmesi. Bir sene saz kursu, nota dersi aldıktan sonra ilgisini gitara yönlendirip kendi imkanları ile kendi kendine, baka baka çalmayı öğreniyor.

Okul zamanlarında sınav olduğu dönemde dahi ‘yarın sınavım var’ diye bir şarkı yazmış ve onu eğlencesine sosyal medyada paylaşarak binlerce kişiye ulaşmayı başarmıştır. Herkesin paylaştığı o video sayesinde de kısa süre içinde büyük bir kitleye ulaşmıştır. İnsanların yüzündeki tebessümün nedeni kendisi olması mutluluk verirken hüznü de hatırlatmak isteyip farklı sözler de yazıp paylaşmaya devam etti.

Şuan ki hedefi insanlara özünü, sözünü, saygılarını yitirmemeyi, tebessümün ve hüznün harman edilip değer bilinmemekten ziyade, duyguları uzak diyarlarda sanıp mahsur yaşamayı değilde, özgürlüğün ve inancın bir bütün olup, hedefleri çizen çizginin sizin elinizde olduğunu unutturmamak ve hatırlatmak.

Instagram hesabı hunkargoksu şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir