Gülben Ergen’in Gelinliği

Gülben Ergen, sevgilisi Erhan Çelik ile geçtiğimiz günlerde Şirince’de sürpriz bir nikahla evlendi. Çiftin ne zaman evleneceği merakla bekleniyordu. Tabii nasıl bir gelinlik giyeceği de.. Gelinliğe geçmeden önce Gülben Ergen’in evlilik haberini sosyal hesabından nasıl nasıl duyurduğuna bakalım:

“Önce ‘Güven’ dedi, aşktan önce gelir ‘Kabul mü?’ dedi, ‘Evet’ dedim. Sonra saygı dedi, kabul mü, evet dedim. Senin anneliğin benim babalığım bir ömür boyu önceliğimiz dedi. Kabul mü diye sormadı. Elimi hiç birakmadan yaşamak isterim ama sen demek biz demek, oğullar demek aile olmak demektir. Sevgili olmayı ailemizin çatısında yaşayalım, senin gülün ben de hiç solmayacak söz dedi. kalbim dedim… Soyadı artık soyadım. Çelik…”

gulbenergengelinsaci

Gülben ikinci kez gelinlik giydi. Kabarık olmayan vücuduna tam oturan bir gelinlik modelini seçti.  Model kabarık değil ve straplez üzerine tül kollar yapılmış. Bu zarif gelinliğe buğday başakları ve lavanta dalları konseptine uygun olarak örgü saç tasarlanmış. Abartısız bir makyaj ve varla yok arası ruj uyum sağlamış. Ona mutluluklar dileriz.

gulbenerhancelik gulbeningelinligi

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir