Gamze Erçel’in Kızı Kanser Mi?

Ünlü oyuncu Hande Erçel’in sosyal medya fenomeni olan ablası Gamze Erçel, eşi ve kızıyla olan hayatını takipçileriyle paylaşıyor. Gamze Erçel’in Aylin Mavi isimli 2.5 yaşındaki kızının bir sağlık sorunu yaşadığı iddia ediliyordu. Kötü bir haber aldıklarını ve kızlarıyla ilgili bu özel sağlık durumunu sosyal medyada takipçileri ile paylaşmak istemediklerini söyleseler de kara haber çabuk yayıldı.

gamze ercel kizi kansermi

Herkes onlardan bir cevap, bir açıklama beklerken İnstagram adresinden şu açıklama yapıldı.

“Bizi merak edenler; bizler iyiyiz ve iyi olmaya çalışıyoruz. İki hafta önce kızımız Mavi’yle ilgili bir tedavi sürecine başladık. Biz şokumuzu atlattık ve bunu kabullenip süreci en iyi geçirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Mavi de gayet iyi.”

“Normalde böyle bir açıklamayı yapmak gibi bir niyetimiz yoktu. Önceden çekimleri yapılmış ve anlaşmamız olan içerikleri paylaşmak dışında pek aktif değildim zaten. Süreci de elimizden geldiğince gizli tutmaya hatta aile büyüklerimize de ufak bir sağlık sorunu yaşıyoruz diyerek tamamlamaktı niyetimiz.”

“Fakat çok az kişinin bilmesine rağmen bir şekilde konu birilerinin magazin malzemesi haline gelmiş oldu. Şu ana kadar hemen hepsi ricamız üzerine haberi kaldırdı. Haberi hiç paylaşmayıp hassasiyet gösteren diğer magazin sayfalarına ayrıca teşekkür ederim. Çünkü en başında dediğim gibi biz bu işi en sessiz, sakin bir şekilde atlatıp tekrar geri dönecektik. Maalesef ipin ucu kaçtı… Destekleriniz ve anlayışınız için teşekkürler” sözlerine yer verdi.

gamze ercel kanser kizi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir