Fevzi Kaan Türker Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Sosyal medya üzerinden ‘Isabella’, ‘Nerdesin’, ’10 numara’, gibi şarkıları kendine has tarzıyla yeniden seslendirerek yayınlayan Fevzi Kaan Türker, oldukça ün kazandı. Bilinen şarkıları farklı bir tarzla tekrar seslendiren ve kendinden emin tavırlarıyla büyüklerini kendine hayran bırakan Türker, Sefo konserine bile davet edildi.

Fevzi Kaan Türker nerelidir?

Samsun’un Çarşamba ilçesinde yaşayan Türker, henüz 12 yaşında. Babasının orgunu çalmaya başladı. “Pandemi dolayısıyla babam düğünlere gidemiyordu. Babam orgunu eve getirmişti. Ben de babamın orgunu alıp çalmaya başladım. Bir akşam canım sıkıldığı için org çalarken video atayım dedim ve sosyal medyaya video yükledim. Videoyu attığım günün gecesi akrabalarımız saat 02.00’de bizi aradılar ve ‘tüm Türkiye Fevzi’yi konuşuyor’ dediler. Şu anda konserlere katılıyorum.” dedi.

fevzi kaan turker

Fevzi’nin annesi Tuğba Türker ise, oğlunun kendi tarzında videolar çekerek sosyal medyaya yüklediğini söyledi. Fevzi’nin günlerinin yoğun olduğunu ifade eden Türker,” Fevzi’nin ilk başta sosyal medyada tanınması pandemi döneminde gerçekleşti. Yasakların geldiği dönemde eşimin orgu eve getirmesiyle başladı bu olaylar. Fevzi eğitimini aksatmadan devam ediyor. Eğitimi asla ikinci bir plana atılamaz. Onu kontrollü bir şekilde götürmekte ailesi olarak bizim görevimiz. Bazen Fevzi’nin ders saatlerinde bir programı olursa telafisi olsun diye akşam saatlerinde olsa da ek derslerini aldıracağız. Hayatını kontrollü bir şekilde yürüteceğiz” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir