Uzunmakarna Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Sosyal medya hesaplarında Uzunmakarna adı ile anılan kişinin gerçek adı ve hayatı merak ediliyor. Asıl adı Özgür Balakar olan kişi 10 Haziran 1998 yılında Kocaeli’nde doğmuştur. Şu an İstanbul’da yaşamaktadır. Yaptığı giyim kombinleriyle çok beğenilen Özgür Balakar, 1.64 boyunda 43 kilogramdır. Burcu ise yengeçtir. Özgür Balakar, Bahçeşehir Üniversitesi’nde okumaktadır.

uzunmakarna ozgurbalakar

Uzunmakarna’nın kaç takipçisi var?

TikTok’ta güncel olarak yaklaşık 4.5 milyon takipçisi bulunan Özgür Balakar, 230 milyona yakın beğeniye sahiptir. Aslen Sakaryalı olan 22 yaşındaki manken ve sosyal medya fenomeni bir ağabeyi Bir de ablası var.

Uzunmakarna’nın sevgilisi var mı?

Gönül ilişkileri biraz çalkantılı olduğu bilinen Uzunmakarna’nın aşk hayatı tam bir muamma haline geldi. Bir zamanlar kendisi gibi Tiktok fenomeni olan Uğur Bay ile birlikte olan Balakar ‘ın ilişkisi bir dargın bir barışık mı gidiyor? yoksa hayatına yeni birisini aldı mı? bu soruların cevaplarını henüz bilmiyoruz. Uzunmakarna Özgür Balakar İfşa! şeklinde Google aramaları olsa da sevgilisiyle olduğu söylenen görüntülerde gerçekten o kişinin Balakar olup olmadığı belli değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir