Espi Kimdir, Nereli, Gerçek Adı Nedir?

“Burak Öksüzoğlu & Espi – Yangın şarkısı, YouTube’da yayınlandı ve merak edilen isimlerden biri oldu. Peki, Espi kimdir ? Şarkının yayınlanmasıyla birlikte insanlar Espi’nin asıl kimliğini öğrenmek istedi. Tüm bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

espi kimdir nereli gercek adi nedir

Espi’nin kim olduğu, gerçek ismi, anlamı ve kısaltma olduğu şeyler merak ediliyor. Espi, hangi takma adı kullanıyor? İşte merak edilen konular ve ayrıntılar…

5 yıl aradan sonra YouTube’da tekrar yayınlanan Kısmetse Olur büyük ilgi görüyor. Programın popüler isimlerinden olan Espi gerçek adı nedir ? gerçek adı Sedat Polat olup, Burak Öksüzoğlu ile düet yaparak gündeme geldi. Öksüzoğlu’nun Yangın şarkısı yeniden düzenlendi ve Kısmetse Olur evinde çekilen klip sosyal medyada konuşuldu.

Öykü Serter’in sunduğu ve YouTube’da yayınlanan Kısmetse Olur Aşkın Gücü’nde skandallar, kavgalar ve ayrılıklar bitmek bilmiyor. Her bölümü başka bir olay olan Kısmetse Olur’da, bu sefer önceki sezonlardan tanınan Burak Öksüzoğlu’nun Yangın şarkısı gündeme geldi.

Programın popüler damat adaylarından ve Elif ile yaşadığı aşkla gündemde kalan Sedat Polat, Burak Öksüzoğlu ile düet gerçekleştirdi. Espi takma adlı Polat, Öksüzoğlu ile birlikte Yangın şarkısını güncelleyerek klip çektiler.

Kısmetse Olur evinde çekilen klipte Elif ve Sedat’ın görüntüleri yer alıyor. Ancak şarkının yeni versiyonu fazla beğenilmedi ve sosyal medyanın konusu oldu.

Espi aslında “Sedat Polat”tır. Kısmetse Olur: Aşkın Gücü programının damat adayı olan Sedat Polat’ın rap ve müzik dünyasındaki takma adı Espi’dir.

Sedat Polat, Kısmetse Olur’un yeni sezon damat adaylarından biridir. Rap müzikle ilgilenen Polat, Kars Sarıkamış doğumludur. Aktif olarak sosyal medya hesaplarını kullanan Sedat Polat’ın Twitter’da 99 bin, Instagram’da ise 408 bin takipçisi bulunmaktadır.

Kısmetse Olur Aşkın Gücü damat adayı olan Sedat Polat’ın rap müziğe ilgisi biliniyordu. Sedat Polat’ın rap müzik dünyasında lakabı Espi’dir. Sedat Polat, Kısmetse Olur Aşkın Gücü damat adayıdır. Espi nereli ? aslen Kars Sarıkamışlıdır. Sedat Polat’ın İnstagram’da 409 bin takipçisi bulunuyor. Polat rap müziğe ilgi duyuyor.”

Instagram hesabı espiresmi şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir