Burak Öksüzoğlu Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Burak Öksüzoğlu, Espi ile birlikte Yangın isimli parçaya imza atan ve merak edilen isimlerden olmayı başaran Burak Öksüzoğlu kimdir ? hakkında tüm bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

burak oksuzoglu kimdir nereli kac yasinda 2

Kısmetse olur programında daha fazla tanınır hale gelmiştir. Sedat Polat, programın en sevilen damat adaylarından biri olup Elif ile yaşadığı aşk hikayesiyle sürekli gündemde kalmıştır. Polat, Burak Öksüzoğlu ile bir düet gerçekleştirdi. Espi takma adını kullanan Polat ve Öksüzoğlu, Yangın adlı şarkıyı birlikte modernize ederek, üzerine bir de müzik videosu çektiler.

Yangın, Bitti bak, Konu Sen olunca, Yenge, Yaşanmaz ki, Buralar benden sorulur, Yusuf’u kaybettim, Ayıp ettin, Çarşambayı Sel aldı gibi parçaları vardır. Productor, Aranjör, Sanatçıdır. Burak Öksüzoğlu, Türkiye’nin saygın müzik figürlerinden biridir ve müzik sektöründe yönetmen, besteci, aranjör ve müzik yapımcısı olarak bilinir. Birçok popüler şarkıcının albümünde yer almış ve çok sayıda televizyon programında müzik direktörü olarak çalışmıştır. By Burak Sound Bank’ın yanı sıra, kendi prodüksiyon şirketi ByBurak Production ile de başarılı projelere imza atmıştır. Günümüzde hâlâ televizyon dünyasında etkileyici işler gerçekleştirmeye devam etmektedir.

Burak Öksüzoğlu kaç yaşında ? 2023 yılı itibariyle 42 yaşındadır. Burak Öksüzoğlu nereli ? aslen Samsun’ludur. 2 Ağustos 1981’de Samsun’da doğmuştur ve şu an 37 yaşındadır. Aslan burcu olan Burak, 8 yaşında iken Orhan Gencebay’ın öncü hocalarından Ömer Sinop’tan özel saz eğitimi almıştır. İlk bestesini 10 yaşında yaratmıştır. Bir süre sonra Samsun Belediye Konservatuvarı’nda eğitime başlayan Burak, 2 yıl sonunda eğitimini yarıda kesmiştir, ancak müzikten kopmamıştır. 2002 yılında, müzik alanında mücadele verdikten sonra, Türkiye’nin önemli müzik ustalarından Suat Aydoğan ile tanışarak profesyonel müzik yaşamına ilk adımları atmıştır.

Instagram hesabı burakoksuzoglu şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir