Enes Batur’a Ne Oldu? Neden Video Atmıyor?

YouTube fenomenlerinden olan Enes Batur, 15 milyon aboneye sahip olduğu kanalına aylardır video içeriği yüklemiyor. Instagram sayfasında da milyonlarca takipçisi bulunuyor ve orada da fotoğraf veya video paylaşımı yapmadığı dikkat çekiyor. Takipçi kitlesi tarafından oldukça merak edilen sosyal medya fenomeninin psikolojik sağlığından endişe ediliyor.

Enes Batur son videosunu 22 Ocak 2022’de “KIZ ARKADAŞIMA YAŞLI AMCA İLE UYANMA ŞAKASI” başlığı le yayınladı. O tarihten itibaren de hala video paylaşımı olmadı. Son videosunun sonunda “Yanaklarım niye kırmızı diye merak ediyorsan, tedavi oluyorum, bu kadar…” açıklamasını yapmıştı.

Enes Batur nerede?

YouTuberlerden biri olan Burak Güngör’ün 9 Nisan 2022 tarihinde yayınlanan videosunda açıklama yapan Enes Batur “Farklı bir şey yapmak istiyorum. YouTube yapıp yapmamak değil. Farklı bir konsept düşünüyorum” açıklamasını yapmıştı. Bundan dolayı, sağlığının yerinde olduğu ancak bir arayış içinde olduğunu söyleyebiliriz.

enes batur sarhos hali son hali

Enes Batur en son 6 Ağustos 2022’de görüldü

Enes Batur arkadaş grubuyla Asmalı Mescit’te görüntülendi. Basın mensuplarının karşılarında görünce bir anlık panik yaşayan Batur ve arkadaş grubu hızlıca taksiye bindi. Enes Batur’un kol kola yürüdüğü kız arkadaşı ise “Biz yakın arkadaşız” dedi. Alkollü olduğu her halinden belli oluyordu. Akıllara tükenmişlik sendromu geldi.

Enes Batur kimdir?

Sosyal medya fenomeni ve YouTuber Enes Batur 9 Nisan 1998 tarihinde Ankara’da dünyaya gelmiştir. Enes Batur’un asıl adı, Enes Batur Sungurtekin’dir. Babası Polis, annesi ise Hemşiredir. Enes Batur, Youtube dünyasına adımı ilk olarak bilgisayar ve oyun konsolları incelemesiyle atmıştır. Kısa bir zaman içerisinde giderek popüler bir isim olma fırsatına kavuşan Enes Batur; oyun, komedi ve eğlence videolarıyla kendini göstermeye ve geniş bir kesime ulaşmaya devam etmektedir. Sosyal medyada ün kazanan Enes Batur’un 15 milyonu aşkın takipçisi bulunmaktadır. Enes Batur 2018’de vizyona giren, kendi yaşamını anlattığı ve başrolünü üstlendiği Enes Batur Hayal mi Gerçek mi? filmiyle izleyici karşısına geçmiştir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir