Reynmen’in Pazarcılık Yaptığı Döneme Ait Fotoğraflar

Vine videoları döneminden beri aramızda olan Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş, kendisine öyle bir kitle edindi ki kariyerinin zirve noktalarından birini yaşıyor. Birbiri ardına çıkardığı hit parçalar sayesinde hatrı sayılır bir gelir elde etmeyi başararak doyum noktasına erişti. Lüks villa ve arabalara sahip olarak istediği hayatı yaşayarak hayallerine kavuştu.

Reynmen nerelidir?
Yusuf Aktaş 6 Aralık 1995 tarihinde doğdu. Sivaslı olan Yusuf Aktaş’ın babası Azerbaycan göçmenidir. İlköğretimi Ahmet Kabaklı İlköğretim Okulunda okurken Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okuluna nakil olmuş ve ilköğretimi orada tamamlamıştır.

reynmen eski hali pazarci

Reynmen Yusuf Aktaş pazarcılık yaptı mı?

Eski yıllarda pazarcılık yaptığını samimi bir şekilde açıklayan Aktaş, asla eski günlerini inkar etmiyor. Pazarda telefon kılıfı sattığı döneme ait olan bir fotoğrafı paylaşmaktan geri kalmıyor.

reynmen eski hali

Fenomen Reynmen, bu zamana kadar kazandığı paraların bir kısmıyla ailesine son model bir araba almış bu anları da Instagram hesabından paylaşmıştı. Oğlunun son model hediyesiyle duygusal anlar yaşayan baba ise “Benim edebiyatım kuvvetli değildir. Duygularımı da pek belli edemem ama gerçekten düşkünüm size. Biriniz birinizden farkı yok emin olun.” şeklinde konuşmuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir