Emre Fel Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Senden güzeli mi var, Veda Türküsü gibi parçalarda viral listelere girmeyi başaran ve merak edilen isimlerden biri olmayı başaran Emre Fel kimdir ? hakkında tüm bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

emre fel kimdir nereli kac yasinda

Merhabalar, Yar bensiz, Bilmem bu yol nereye çıkar, Rüya, Yarın ola, Yine beni sev, Öleceksek ölürüz, Bi telaşım var gibi parçaları vardır.

Emre Fel, 10 Ağustos 1998 tarihinde Amasya’nın Taşova ilçesinde dünyaya geldi. İlkokul birinci sınıfın ilk yarısını Izmir’de tamamladıktan sonra, doğum yeri olan Taşova’ya döndü ve okulunu burada sürdürdü. Ortaokulu da aynı ilçede tamamladı. Bu süreçte sürekli futbol oynayarak futbolcu olma hayali kuran Emre Fel, lise eğitimine ise annesinin doğum yeri olan Çorum’un Alaca ilçesinde başladı.

2013 yılında liseye başladığı ilk zamanlarda bir müzik dersinde arkadaşlarının ısrarı üzerine bir şarkı söyledi. Bu performansı, müzik öğretmeni tarafından lise boyunca sürekli övgü almaya yetti. Bu övgüler, Emre Fel’i ses yarışmalarına katılacak kadar motive etti ve üç kez ses yarışmasına katıldı, ancak istediği başarıyı elde edemedi.

2016 yılının Kasım ayında müzik öğretmeninin ısrarıyla gitar derslerine başlayan Emre Fel, kısa bir süre sonra kendi şarkısını yazdı. İlk şarkısından sonra, futbolu neredeyse tamamen bırakarak müziğe odaklandı. Emre Fel, tam bir Anadolu hayranı olarak, 2019 Ağustos ayında “Yeni Anadolu” adını verdiği bir proje ile müzik sahnesine adım attı. Bu projede yer alan 5 şarkı, medya ve çevre tarafından olumlu tepkiler aldı, ancak müzikal açıdan eksiklikleri olduğu belirtildi.

Emre Fel’in tarzında, Cem Karaca, Barış Manço, Erkin Koray gibi Anadolu müziği ustalarının etkilerini görmek mümkün. Yeni Anadolu’nun yeni bir müzik akımı olabileceğine inanan Emre Fel, şu anda İstanbul’da yaşamakta ve Yeni Anadolu projesinin devamı için çalışmalarını sürdürmektedir.

Instagram hesabı emrefel şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir