Emrah Çalapkulu Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

İyi ki geldin isimli şarkısıyla Spotify gibi müzik platformlarında viral listelerde baş sıralarda yer almayı başaran ve merak edilen isimlerden olan Emrah Çalapkulu kimdir ? hakkında tüm bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

emrah calapkulu kimdir nereli kac yasinda

İyi ki geldin, Gönlüne yük etme beni, İnan, Fallarda Sen, Gece bizden genç, Yıllar sonra, Kapris götürmez, Eşyaları topladım, Vay, Affet beni gibi parçaları ön plana çıkmaktadır.

Emrah Çalapkulu nereli ? Aslen NİĞDE’lidir ve burada doğmuştur. Eğitim hayatını Niğde’de tamamlayan Emrah Çalapkulu 2000 yılında KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ İnşaat Mühendisliği’ni bitirdi.Okul hayatıyla birlikte müziğe olan tutkusunu bir arada sürdüren sanatçı üniversite yıllarında birçok etkinlikte solistlik yaptı. 1998 yılından beri yazdığı şarkıların melodilerini yapmak üzere Fen Bilgisi Öğretmeninin teşviki ile gitar çalmaya başlayan Emrah Çalapkulu 200’ün üzerinde söz ve müziği kendisine ait şarkılar biriktirdi. Profesyonel müzik kariyerine başlama kararı almasıyla birlikte MEFTUN 2022 albümünü Mehmethan Dişbudak ile hazırladı. Müzik çalışmalarına Anadolu Ekpress grubu ile devam etmektedir.

Instagram hesabı emrah.calapkulu şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir