Selim Muran Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında Öldü?

Rap dünyasının sevilen isimlerinden olan Selim Muran hayatını kaybetti. Selim Muran’ın vefat haberini Fuat, Ceza ve Ados gibi rapçiler de anlık olarak paylaştı. Selim Muran kimdir ?

selim muran kimdir nereli kac yasinda oldu

Sana söz, Çıkmaz sokak, Sen de bizdensin, Paradoks, Samurai gibi parçaları seslendiren Türkçe Rap müziğin sevilen isimlerinden olmayı başaran Selim Muran, fazla kilosu yüzünden oluşan sağlık problemleri ile uğraşıyordu. Muran, çözüm için de mide ameliyatı yaptırma kararı almıştı. Hızlı bir karar ile mide ameliyatı olan Muran’ın ameliyat sonrası ise sağlık sorunları giderek arttı.

Ünlü rapçi mide ameliyatı sonrası oluşan pıhtı atması sebebiyle hayata gözlerini yumdu. Rapçi Selim Muran 2021 yılında mide ameliyatı olmuştu. Selim Muran vefat haberini ise Fuat, Ceza ve Ados gibi ünlü rapçiler sayfalarında paylaştı. Selim Muran kaç yaşında ? bu bilgi şuan için bulunmuyor. Ancak Selim Muran kaç yaşında vefat etti sorusunun cevabına ulaşınca burada paylaşacağız.

Selim Muran nereli ? aslen Siirtli’dir. 2004 yılında rapçilere söz yazarlığı yapmaya başlamış ve 2007 yılında da kendi stüdyosu olan 56 Records’u kurmuştur. 28.08.2022 tarihinde ise Selim Muran pıhtı atması sebebiyle vefat etmiştir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir