Dilan Polat’ın Kazancıyla İlgili Bomba İddialar!

Sosyal medyada kazançları ve günlük harcamalarıyla ilgili açıklamalar yapan Dilan Polat, birçok kişi için araştırma konusu haline geldi. Bazen günde 750 Bin TL alışveriş yapabildiğini söyleyen Dilan Polat’ın kazancının kaynağı merak edildi. Köşe yazarlarından magazin programcılarına kadar herkesin dilinde olan Engin Dilan Polat çiftinin kazançlarında bir usulsüzlük olup olmadığı araştırılıyor. Dilan Polat Güzellik Merkezi dünyanın 10 farklı ülkesinde 130’a yakın şubesi olan bir şirket haline gelmiştir. Güzellik merkezlerinde kullanılan cihazların üretimini de bizzat kendilerinin yaptığı bir yer kurmuştur. Birçok kozmetik ürününü yine kendi İnternet siteleri üzerinden satışa sunmaktadır. Binlerce kişiye iş imkanı veren biri haline gelen Dilan Polat, sosyal medya paylaşımları yüzünden sürekli insanlara hesap vermek zorunda kalmaktadır.

dilanpolat

Dilan Polat’ın Kazancıyla İlgili Bomba İddialar!

Sosyal medyada Muhammet Yakut isimli bir kişi Engin ve Dilan Polat’ın kuyumculuk üzerine Mail order yaptıklarını iddia etti. Ayrıca Dilan’ın kardeşi Sıla Doğu’nun da eskiden bir telekız olduğunu ortaya attı. Mail order, kredi kartı kullanarak POS cihazıyla ödeme alınamadığı durumlarda başvurulan bir ödeme yöntemidir. Kart hamilinin işyerine gitmeden mal ve hizmet almak, herhangi bir ödeme yapmak istemesi halinde, üye işyerine gerekli bilgileri talimat olarak vererek posta, telefon veya faks aracılığıyla yapılan ödeme işlemidir.
Dilan Polat, iş hayatına doğum fotoğrafçılığı ile başlamış ve birçok ünlü ismin fotoğrafçılığını yapmıştır.

Muhammet Yakut: ‘Ben babasını da tanırım. 2012’de yattığım cezaevinde öldü. Babasının anasını niye öldürdüğünü de bilirim. Hangi Batmanlı sanatçıdan dolayı namus davasından öldürdüğünü… Öyle namuslu babaları vardı cezaevinde kahrından öldü” sözlerini videosuna ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir