Dilan Polat’ın Dişi Düştü

Ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat’ın her yaptığı olay olmaya devam ediyor. Doğal olmayan, sonradan yaptırdığı dişleri birden yere düşebiliyor. Kendisi de yüksek özgüveni ve her şeyi paylaşma isteği sebebiyle bunu da çekinmeden takipçileriyle paylaşabiliyor. Daha önce de doğum günü sırasında yapılan eğlencede Hande Yener’le şarkı söylediği sırada ön dişi yere düşmüştü. Düşen dişi fark eden Polat, dişini yerden alıp dişçinin yolunu tutmuştu.

dilan polat disi disleri

Dilan Polat’ın Dişi Düştü

Dün de düşen ön dişi yerden alıp dişçinin yolunu tutarken dişsiz halini tkaipçileriyle paylaşmaktan çekinmedi. Neyse ki diş yapıştırıldı ve sıkıntı çözüldü.

Üç çocuklu bir ailenin ortanca çocuğu olan Dilan Polat, 21 Temmuz 1990 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Genç yaşta annesini kaybettiği için bir süre teyzeleri tarafından büyütüldü. İş hayatına doğum fotoğrafçılığı ile başladı ve birçok ünlü ismin fotoğrafçılığını yaptı. Daha sonra ise ablası ile birlikte güzellik merkezi açtı ve yakaladığı başarı ardından şube sayısını çoğalttı. Genç yaşta bir evlilik yapan Dilan Polat’ın 2 çocuğu var.

Doğum fotoğrafçılığı ile iş hayatına atılarak bir çok ünlünün fotoğrafını çekti. Daha sonrasında ise ablası ile birlikte bir güzellik merkezi açtı. Kısa sürede başarıyı yakalayan Polat, şube sayısını çoğaltarak Türkiye’nin bir çok noktasında yer almaya başladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir