Dilan Polat Kızı Nilda Polat Adına Su Kuyusu Yaptırdı

Ünlü sosyal medya fenomeni ve iş kadını olan Dilan Polat, kızı Nilda Polat’ın doğum gününde Arakan Bagladeş’te su kuyusu açtırdı. İhtiyaç sahibi birçok insan ve çocuğu mutlu eden Polat, kızına unutulmaz bir hediye verdi.

nilda dilan polat su kuyusu

Dilan Polat, 21 Temmuz 1990 tarihinde İstanbul’da doğdu. Eğitim hayatına İstanbul’da devam eden Polat, evli ve iki çocuk annesidir. Dilan Polat Adana’lıdır. Aslen baba tarafından Adana, ancak doğma büyüme İstanbulludur. Güzel isim düzgün fiziği, güzelliği ve tarzı ile dikkatleri üzerine çeken ünlü ismin estetiksiz hali de bir hayli merak konusu olmuştur. Estetiksiz halinde dudakları, dişleri, elmacık kemikleri ve göğüsleri daha farklı olduğu belirtiliyor. Dolgu yaptırmayı da çok sevmektedir, dudak ve yüzünün birçok bölgesinde dolgu olduğu bilinmektedir.

Dilan Polat nilda polat

Dilan Polat 1.68 boyunda ve 57 kilodur. Eşi Engin Polat başarı bir iş kariyerine sahiptir. Dipomed Medikal şirketinin kurucusu ve yönetim başkanıdır. Aslen Erzurumlu olan Engin Polat, aynı zamanda Dilan Polat Güzellik Merkezleri sahibidir.

Nilda Polat kimdir, kaç yaşındadır, kaça gidiyor?

Kızı Nilda Polat 10 yaşındadır. Ortaokula gitmektedir. Oğlu Milan Efe ise 4 yaşındadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir