Florya Ata Plajı Giriş Ücreti 2023 Yaz

İstanbul içinde deniz, kum ve güneşin tadını çıkarmak istiyorsanız çok merkezi bir konumda olan Florya Ata Plajını tercih edebilirsiniz. Ailenizle birlikte keyifli zamanlar geçirmek istiyorsanız uzağa gitmenize gerek yok. Ata Plajında rahatınız için her şey düşünülmüş. Florya’nın ince sarı kumları ve berrak denizinde güvenle denize girebilirsiniz. Deniz sonrası duş almak isterseniz tertemiz duşları göreceksiniz. Giyinme kabinleri ve tuvaletler de sizi temizliğiyle hayal kırıklığına uğratmayacak.

Plaj sahibi Selahattin Bey‘in politikası, içeriye sadece ailelerin girmesi yönünde. Tek başına gelen gençleri veya tekin görüntüsü olmayan insanları içeri almak istemiyor. Bu yüzden genç erkekler grubu olarak içeri girmek imkansız olabilir. Çocuğuyla birlikte bir kadın içeri girerek gönlünce eğlenebiliyor. Cafe ve bistro bölümünde birçok yiyecek ve içecek seçeneği mevcut. Plajda şezlong ve şemsiyeler giriş fiyatına dahil olarak sunuluyor. İstediğiniz yerde şezlonga yerleşip dinlenebiliyorsunuz. Ayrıca plajın gerisinde oturabilmek için de sandalyeler de banklar bulunuyor. Çocukların eğlenebilmesi için bir çocuk parkı da yeşilliklerin arasında düşünülmüş.

florya ata plaji1 768x704 1

Florya Ata Plajı Pilates ve Zumba dersleri başladı.

Akşamları açık bar hizmeti veriliyor. Hafta sonlarında ise pilates ve zumba dersleri başlamıştır.

Florya Ata Plajı Caffe Ulaşım Nasıl?

Ata Plaj ulaşımı çok basit. Hemen önünde Marmaray durağı bulunuyor. Adres: Atatürk Köşkü Cad. No:2 Atatürk Köşkü yanı Florya
Rezervasyon telefon: 0212 592 04 01

ata plaj caffe1 759x1024 1

Florya Ata Plajı Caffe Giriş Ücreti 2023 Açıldı mı?

Plaj giriş ücreti hafta içi yetişkin 250 TL, öğrenci 200 TL, Çocuklardan ise ücret alınmıyor. Hafta sonunda yetişkin ücreti 350 TL, öğrenci 300 TL’dir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir