Demetelloo Kimdir, Demet Elloo Demet Telli Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Yaşanmayan Günler Var isimli parçaya imza atan ve merak edilen isimlerden biri olan Demet Elloo kimdir ? hakkında tüm bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

demetelloo kimdir demet elloo demet telli kimdir nereli kac yasinda

Demetelloo kimdir ? Gizliliğini koruyan bir sosyal medya fenomeni olan Demetello, gerçek adı Demet Telli olan ve çevrimiçi platformlarda Demetello kullanıcı adını tercih eden kişi hakkında merak edilen soruları aşağıda başlıklar halinde paylaşacağız.

Sıkça sorulan sorular arasında Demetello’nun yaşını belirten soru bulunuyor. Kendisi bu soruyu en zorlayıcı soru olarak nitelendiriyor. İlk olarak TikTok’ta 23 yaşında olduğunu söyleyen Demetello, ancak kimsenin bu bilgiye inanmadığını fark etti. Daha sonra 100 bin takipçi sayısına ulaştığında gerçek yaşını açıklayacağını duyurmuş. 100 bin takipçiye ulaşınca gerçek yaşının, yani 33 yaşında olduğunu belirtmiştir. Demet Elloo Kaç yaşında ? 37 yaşındadır. 1986 Ankara doğumludur. Demet Elloo nereli ? aslen Ankara’lıdır.

Demetello’nun kökeni en çok merak edilen sorular arasında yer alıyor. Aslen Çankırılı olduğunu ancak doğup büyüdüğü yerin Ankara olduğunu ifade etmektedir.

Aslında Demetello beden eğitimi öğretmenidir. 3-4 yıl boyunca beden eğitimi öğretmenliği yaptığını ve çocukları çok sevdiğini dile getirmektedir.

Demetello, TikTok’a ve diğer sosyal medya platformlarına başlama nedeninin müzik olduğunu ifade etmektedir. Kendi müziğini daha geniş kitlelere ulaştırmak için sosyal medyayı tercih ettiğini belirtiyor.

Sosyal Medya Hesapları

Demetello’nun YouTube kanalında 8 binden fazla abonesi bulunuyor. TikTok’ta ise 900 binden fazla takipçisi ve 15 milyondan fazla beğenisi bulunuyor. Aynı zamanda Instagram’da da 120 binden fazla takipçisi bulunmaktadır.

Burcu Ne?

Demetello, kendi YouTube kanalında düzenlediği bir soru-cevap etkinliğinde burcuyla ilgili soruya “Koç” yanıtını vermiştir. Ayrıca yükselen burcunun da Koç olduğunu ifade etmektedir.

Boyu ve Kilosu

Demetello’nun boyu 1.70 cm’dir ve kilosu 56’dır. Ancak kendisi bunlara çok fazla takılmadığını ve önemli olanın sesi olduğunu belirtmektedir.

Diğer Merak Edilen Sorular

Burnuyla ilgili soruya yanıt olarak Demetello, estetik bir müdahale geçirmediğini ve burnundan memnun olduğunu ifade etmektedir. Sadık Eker adında bir doktor tarafından Ankara’da kontrol edildiğini belirtmektedir. Kendisini doğal ve çekici bulduğunu ve ailesiyle birlikte yaşadığını söylemektedir. Evli değildir ve hiç evlenmemiştir. Sevebileceği ve saygı duyabileceği biri olduğunda evlenebileceğini ifade etmektedir. Ayrıca insanların karakterine büyük önem verdiğini ve insanların açık olması gerektiğini belirtmektedir.

Instagram hesabı demetelloo şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir