İnjiverse Kimdir, Gerçek Adı Nedir, Türk Mü, İnci Gürün Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

İnjiverse adıyla sosyal medyada paylaştığı BELLYDANCING isimli şarkısıyla dikkat çeken ve merak edilen isimlerden biri olan injiverse kimdir ? hakkında tüm bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

injiverse kimdir gercek adi nedir turk mu inci gurun kimdir nereli kac yasinda

İnci Gürün kimdir ? Türkiye’deki eğitimini tamamladıktan sonra İngiltere’ye giderek sosyal medya platformlarında geniş bir hayran kitlesi edinen bir sanatçıdır. Jazz ve pop dans tarzındaki şarkıları ile dikkat çeken Gürün’ün “Bellydancing” adlı şarkısı, özellikle “Abi azıcık göbek atalım yaa” sözleriyle binlerce kez paylaşılmış ve hayranları tarafından merak konusu olmuştur. İnci Gürün’ün sahne adı olan INJI ile tanınan sanatçı, İstanbul doğumlu ve liseler arasındaki bir müzik yarışmasında keşfedilmiştir. İstanbul Üniversitesi Konservatuvarı’nda eğitim gördükten sonra The Wharton School’da Ekonomi alanında eğitim alan Gürün, geçtiğimiz aylarda bu okuldan mezun olmuştur. Caz müziğine olan ilgisiyle müziğe adım atan INJI, ilk şarkısını yayınlama kararını, bir arkadaşıyla aralarındaki bir iddia sonucunda aldığını belirtiyor. Caz müziğiyle uğraşan Gürün, kendi müziğini Spotify gibi platformlarda paylaşma kararı alarak, ilk şarkısı olan “Madeline”ı dinleyicileriyle buluşturmuştur. Detaylar ve daha fazlası için Injiverse’nin kimliği, yaşı, ve Bellydancing şarkısının çıkış tarihi gibi bilgiler kaynak belirtilmeden sunulmaktadır.

Instagram hesabı injiverse şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir