Çocuk İstismarcısı Sapıklara Dikkat!

Instagram üzerinden açtığı hesapla kendisini doktor olarak tanıtan ve annelerden çocuklarının özel bölgelerinin fotoğraflarını isteyen sapıklar türedi. Çocuklara ilgi duyan sapıklar, internet üzerinden güven kazanarak kendilerini doktor gibi gösteriyorlar. Çocuklarını çeşitli hastalıklara yakalanan anneler, doktora gitmek yerine evlerinden, oturdukları yerden dertlerine deva bulmaya çalışıyorlar. Bu durumu değerlendiren sapıklara gün doğuyor.

Şikayetleri ne olursa olsun, konuyu çocukların özel bölgelerine getiren istismarcılar annelerden fotoğraf veya video istiyor. Cahil anneler ise hiç düşünmeden çekip yolluyor. Ne de olsa karşılarındaki inandıkları bir doktor. Üstelik doktor kendisini kadın olarak tanıtıyor. Pişiklere çare buluyor.

İstismarı fark eden sosyal medya anneleri birleşti ve güçlerini kullanarak sapığı ele verdi. Sapığa ait fotoğrafı da ele geçirdiler ve TV kanallarına kadar ulaştılar. @ifsa_dolandirici_sayfalar önderliğinde başlatılan kampanya yerini buldu ve sapık yakalandı. Bu sayfa aynı zamanda dolandırıcılık yapmaya çalışan sayfaları da duyuruyor. İnsanların paralarını alarak ürün göndermeyen veya yanlış gönderen sayfaların mesajlarını da yayınlıyor.

Lütfen anneler! Sizden çocuğunuzun fotoğrafını isteyenlere güvenmeyin!
İşte Insragram sapığı!

cocuksapigi

sapikifsa

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir